kılıç001 kullanıcısının son içeriği

1. kılıç001

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk usta çok yakışmış emeğine sağlık
  2. kılıç001

Artık Bende Nivacı Oldum

Ynt: Artık Bende Nivacı Oldum hayırlı olsun kazasız bol çamurlu günlerde kullanmak dileğiyle
  3. kılıç001

Lada Niva 1993

Ynt: Lada Niva 1993 harika olmuş elinize sağlık yandaki kamuflaj şerit çok yakışmış nerden temin ettiniz ve ne kadara mal oldu bilgi verirseniz sevinirim
  4. kılıç001

Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA)

Ynt: Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA) usta harika paylaşımlardı çok teşekkürler bir an kendimi orda hissettim
  5. kılıç001

İşte Buda Benim Bebegim!!!

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! hayırlı olsun güzel olmuş kazasız belasız binmen dileğiyle
  6. kılıç001

lada nivam çekişi çok zayıf

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf ben bu sorunu karbüratör kliniğinde çözdüm. karbüratör tamamen söküldü ilaçla temizlendi güzel bir ayar verildi çekiş düzeldi
  7. kılıç001

Cheroke ve Niva Şahlanıyor...

Ynt: Cheroke ve Niva Şahlanıyor... paylaşımlar için teşekkürler darısıda bizim başımıza
  8. kılıç001

Vites Kolundaki Boşluk?

Ynt: vites kolundaki boşluk için yardım neyseki adana da kafama göre ladanın hakkını veren usta buldum (tabiki bulana kadar da bayağı çarpıldım)
  9. kılıç001

Niva Aksesuar & Modifiye

Ynt: Niva Aksesuar & Modifiye mustafa fındık arkadaşıma katılıyorum bende arıyorum bulamadım sizden cevap bekliyoruz
  10. kılıç001

Vites Kolundaki Boşluk?

Ynt: vites kolundaki boşluk için yardım gerçek esnaf ve usta bulmak gerçekten zor bu nedenle ustamız DURSUN ustaya yakın olmayı isterdim
  11. kılıç001

AFYON dan videolar

Ynt: AFYON dan videolar emeğine sağlık usta şimdi sorarım size bu görüntüleri görüp LADA ya aşık olmamak eldemi arkadaşlar
  12. kılıç001

satlık 1992 model lada niva

aracım 1992 model olup temiz bir araçtır lpg ve çeki demiri ruhsata işlidir arazi ve yürüyeni sorunsuzdur alt takımları gayet iyi durumdadır emsallerine göre diri ve çürüksüz bir araçtır fiyat 7500 tl tel 05335165659 Mehmet Nuri...
  13. kılıç001

1992 model arazi canavarını satıyorum dostlar

çok sevdiğim aracımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum umarım değerini bilen dostlara kısmet olur http://www.sahibinden.com/satlik_1992_model_arazi_canavari_bakmadan_gecmeyin-14WQQaXQQ20349254WQQpXQQdisplayitem
  14. kılıç001

Vites Kolundaki Boşluk?

Ynt: vites kolundaki boşluk için yardım teşekkürler usta aracı lada servisine yaptırdım bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum parça değişmeden önce yoktu acaba ustanın gözündenmi kaçtı
  15. kılıç001

Vites Kolundaki Boşluk?

sevgili dostlar aracımın debriyaj baskı setini ve vites çatalını değiştirdim şimdi vites kolunda aşırı bir boşluk var vites kolunu araç boşta yada viteste iken sağa sola hareket ettirdiğimde çok fazla oynuyor normal değil sorun ne olabilir viteste iken oynattığınızda vites boştaymış hissi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Geri