Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
merhaba gezenbilir dostları,
Öncelikle Alpaslan beye,Kadir Alkan beye ve Abdullah beye göstermiş oldukları hassasiyetleri ve duyarlılıkları sebebiyle teşekkürlerimi iletiyorum.
Amacım burada bir tartışma açmak değil,zaten Bekir...
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster
Burak ve Ferhat bey,
çok teşekkür ederim,aslında çok ilginç bir olay ama çok şükür kısa sürede bulundu...
Merhaba gezenbilir dostları,
ilgi gösteren tüm gezenbilrcilere çok teşekkürler.Hazırlık soruşturmasının tamamlanmasını bekliyorum,malumunuz bu süreç gizli olduğu için,ancak dava açıldığında konu ile alakalı yorumda bulunabilirsiniz.
selamlar...
Merhaba,tüm gezenbilir dostları;
çok şükür ''gezgim turko'' bugün 1600 sıraları itibarı ile Bursa ilinde bulundu,süreci tecrübe olması açısından sonra paylaşacağım(adli süreç devam ettiği için).
Geçmiş olsun temennisi ve bulunması için destek...
Geçmiş olsun dilekleriyle, bulunma temennisinde bulunan tüm Gezenbilir dostlara
en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Beklentimiz tez sürede bulunması...
Merhaba tüm Gezginler,
Karavanım olan namı değer ''Gezgin Turko''Toyota Coaster,01-03-2013 tarih ve saat 0640 itibarıyla İkametim olan Ankara-Eryaman'da Eryaman Evleri sitesinin park alanından çalınmıştır.karavanı gören veya bilgisi olan gezenbilircilerin 155 polis veya 0505 5443444 nolu...
Merhaba,Vehbi bey,
Aracınızı benim Gezginturko nun elektrik tesisatını yeniden toplatmak için gittiğimde , Bülent beyin orada gördüm,hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız-belasız güzel günlerde kullanırsınız,
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)
Merhabalar,taiga ve obozkr1;
ilk karavanım olan Land Rover(seyyah turko)ile Trakya'dan başlamış son nokta olarak Asos(Behramkale)bitirmiştik,bu yıl ise ''gezgin turko''ile kaldığımız noktadan başlayıp ,Burhaniye-Ören ,Ege'ye doğru...
Merhaba,Oğuz bey,
Teşekkürler,inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde kullanırsınız karavanınızı,ayrıca motorunuzu görünce,geçmiş günlerimi hatırlattınız bana,
Merhabalar,
Evet hata sonu Bolu'da idik,çocukların eskrim turnuva maçları vardı,
bizde bu vesile ile kısa bir kaçamak yaptık.
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Merhabalar önder Bey,
Teşekkürler,inşallah kazasız belasız kullanırız,sistem gayet verimli gözüküyor,ayrıca ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum,
selamlar...