Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar ah met bey vizeden geçer bu tip tamponlar ama kaza annda ne olur bilmiyorum basımıza bi olay gelmedi ama işletmek mümkün makina mühendisine proje cizdireceksin tüv den tespoit yaptırıp ruhsata işelniyor ben l200 e proje çizdirip rutsata işlettim antalyada yaptırdım 450 tl idi vinç ve...
Ynt: Alınık Helezon + Amortısor + Get (2007 Jımny)
sagolasın freelander 99 hafta içi ykseltme yapıcam get ile 5 cm bakalım nasıl olacak resimleri paylaşırım tesekkurler
Ynt: Suzuki Jimny Yükseltme Kiti
ahmet bey selamlar 2005 jimny için elinizde get varmı hazır 4 ad 5 cm yükseltme için konudan uzak oldu fiyat ne dir tesekkurler
merhaba frelander 99 1 inci tapihte bahsettigin gibi get ile amartisör uzatması ile yükseltme olur diye yay bulmak zor araziyede şu an gidemiyorum senden ricam amaotüsörü degiştıreyimmı yoksa uzatma kaç santim parça yapmak lazım tornacıda...
Ynt: Jimny 2" Lift By Arwın
selamlar konudan biraz uzak oldu acaba jimny ıçın yukseltmede get ile arka amartisorlerin marka modeli nedir önleri kaç cm uzatma yapmak lazım bilgi verirmisıniz tesekkrler
hala yayları takipteyim arastırıyorum sızde bulabilirseniz habe verirmisiniz frelander 99 başka ne yapabiliriz az yükseltmekiçin
benim jimny otomatik arazide performansı nasıl siz daha iyi biliyonuzdur ben ılk defa jimny kullanıcam arazide...