Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler
bencede kapalı bir alan olsun ve mümkünse bosnaya yakın ve bilindik bir yer olsun tarihde bana uyar ama tarih yaklaşınca faceden bilgilendirme olursa sevinirim
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)
ben yüksek ihtimal alışveriş yapmaya gelicem malum annem raflarda kullanmadığım şeyleri hemen değerlendiricek bir şey bulduğu için:)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
hahha bana işim var demişti sana havale ediyorum ahmet abi :)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
tamamdır teşşekkür ederim bana yarın akşam Hidayet abi gelip gelemiyiceğini söyliyicek ben yolda olurum konyadan istanbula gelicem ben size olumlu yada olumsuz olarak dönerim haber gelince :)
gelmek istiyoruz arkadaşımla. aracımız yok. esra ablanın araba dolu. hidayet abinin belirsiz. nişantaşında oturuyorum yol üstünde yakın mesafedeki her yere gelirm saat önemli değil bizi kim alabilir...
Ynt: Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum?
bizim karavanımız yok karavan kiralanan hem çadır hemde bungalow bulunan bir yer arıyoruz bizim çadırımız da duruma göre ayarlanıcak eğer çadır kiralanan pansiyonlar olursa tercihimiz olucak il olarak konya istenmedi bugün kü...
Ben selçuk üniversitesi doğa sporları klübündenim.
13-14-15 mayıs tarihleri arasında Konya çevresine çadır, karavan ve olursa bungalovda kalınabilicek, ulaşımı kolay ve ucuz bir ponsiyon yada konaklama yeri arıyorum
üniversite öğrencileri olarak bir gezi düzenlemek istiyoruz, görüşlerinizi...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı Kar ve Doğa Yürüyüşü Duyurusu (27 Şubat 2011)
bende konyaya böyle etkinlikler istiyorum burda kar yok ama olsun en azından yürüyüş olsun :)