Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı)
Teşekkür ederim. Resim çekmek aklıma gelmedi, genelde araçların kitapçıklarında bunlar olur ama bende olmadığı için ayrıca sigorta kutusundan elektrik alacağım için hangisi nereye bağlı, kaç amper, kontak durumuna göre akım durumu...
üstünde yazdığını ben de biliyorum. Sadece yanlış takılan var mı yok mu anlayabilmek için sordum.
Hepsini indirip inceledim ancak Duster ın sigorta kutusu ile ilgili kısımda sigortaların kaç amper olduğu yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Sitemize oldukça yoğun katılım var, bu sebeple olsa gerek band genişliği yetmiyor olabilir. Bir konuya tıkladığımda epey bekletiyor. Servis sağlayıcınızla görüşerek band genişliğini bir miktar artırsanız daha hızlı çalışabilir sanıyorum.
2. el aldığım 2012 ambiance da ön koltuk altlarında kablo görünce koltuk ısıtma düğmesi aradım ama bulamadım. Bu kablolar başka amaçlı mı? değilse nerdedir bu düğmeler? ??? ??? ???