Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)
Ali abi inan hayretler içinde bıraktı terioslar ben çogu yerden geçemez dedim ama utandırdı bizleri.Videolarda herşeyi anlatıyor zaten
Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)
O kadar güzel bir gezi olduki inanın bunu ne fotoğraflarla nede videolarla anlatmak mümkün degil emegi geçen herkese teşekkürler.Gaziantep ekibinin ayağına ve yüregine sağlı Özelliklede LANDICI GÖKAN abinin :) kaç...
Ynt: Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası Kamplı Offroad Gezisi (30-31 Ocak 2010)
Göktuğ abi klasiklere bir güzellik daha eklemişsin. Bu arada hatırlatayım ZORKUN'da çok güzel kar var haberin olsun.
Ynt: Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009)
Abi Çok Sagol ama mart ayına kadar alamam piyasa çok durgun bu aralar yoksa benimde içim gidiyor senin videoları izledikçe ama kısmet olursa bir gün mete hocamla gidecem.
Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)
Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş Hele Fotolar harika gerçekten eline ve emeğine sağlık.
Ynt: Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009)
Yine yapmışssın yapacağını Göktuğ abi çok güzel bir gezi ve organizasyon çıkmış ortaya herkesin emegine sağlık Az kaldı çamur yağmur ve kara
Ynt: Osmaniye, Ümmetler, Çaşırlı Keşif Gezisi (22 Kasım 2009)
Mete hocam elinize sağlık yine bütün resimler çok güzel Akşam saat 16.00 civarında olukbaşı yaylasının üstünde sizi geçtim selam verdim Beyaz bir Ford Transit Pickup adanaexpres yazıyordu duracaktım ama zamanım yoktu tanışmış olurduk...
Ynt: Tarsus- Camliyayla-Cehennemdere Gezisi
Çok Güzel yerler insanın hayran kalmaması elinde degil yanlız bir şey dikkatimi çekti sanki ofrood degilde bir av gibi geldi bana daha çok.paylaşım için teşekkürler
Ynt: Gaziantep, Gaski Göleti Off-Road Gezisi (1 Kasım 2009)
Abi bol çamurlu bir gezi olmuş çok seversin çamuru bilirim biraz yorucu bir gezi olmuş anlaşılan bu arada Rafting izin belgesine çıkar istersen Jandarma bir daha sordunda gösterirsin :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D
Ynt: Osmaniye- Fenk-Mitisin-Zorkun-Keldaz Keşif Gezisi (24 Ekim 2009)
Mete abi,Osmaniye'yi gezenbilirde görmek çok güzel bende osmaniyeliyim ve ayrıca offroad meraklısıyım ama bu aralar aracım yok inşallah yakında olacak G.antep gurubu katılacakmı bu geziye paylaşım için teşekkürler emeginize...
Ynt: GMC Sierra ve Vitara ile Kemerburgaz'dan Bahçeköy'e (25 Ekim 2009)
Fotoğraflar gerçekten çok güzel herkesin emeğine sağlık zemin harika yanlız GMC Sierra yı göremedik merak olarak kaldı içimde videolar varsa onlarıda bekliyoruz çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler