mcozdemir kullanıcısının son içeriği

1. M

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Ben 2 yıldır 96 grand cherokee kullanıyorum araç üzerinde ciddi tecrübelerim var.. Sakın şaftınızı sökmeyin 1- yakıtta fark yok diyebileceğiniz kadar az. 2- Araç çok tehlikeli bir hale geliyor şehir içinde çok ıslak olmayan bir havada bile viraj dönerken...
  2. M

Cherokee motor ve şanzuman yağı

Ynt: Cherokee motor ve şanzuman yağı Bilgiler için teşekkürler...
  3. M

Benim halen bir Cherokee'm yok :(

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( bence önce bi 5.2 deneyimi yaşamalısın ;)
  4. M

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu sabah sökmeye başlıyorum :)
  5. M

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri Her anı ile muhteşem bir organizasyondu. Kayoff'a misafir perverliğinden çok teşekkürler. elinize emeğinize sağlık. Giresun Offroad Kulübü
  6. M

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri Giresun offroad kulübü de Kayseri de.. muhteşem vakit geçiriyoruz :D
  7. M

Alınık Grand Cherokee için Sunrouf

Ynt: Alınık Grand Cherokee için Sunrouf Aynısından banada lazım :)
  8. M

Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş...
  9. M

Amacımız Doğayı Korumak Ama!...

Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!... burda 1000 tane cherokee varsa emin ol 985 lpg kullanıyordur.. yoksa bizim arabalara istasyon lazım ;D
  10. M

Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!... Bende jeep ve v8 sevdasını anlatmaya çalışmıştım can kardeş.. :) ben 5.2 v8 kullanıyorum lpg ile. Benim arabamın CO2 salınımı 1.3 multijet bi palio dan çok daha az.. arabalardan oldukça iyi anlıyorum dedinya bu konuyu dizel araçlar üzerine açmış olsan bence...
  11. M

Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!... can kardeş sen youtube bi v8 sound yaz da dinle ;D
  12. M

4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı

Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı merhabalar.. bende 96 model 5.2 kullanıyorum.. yılbaşı tatili için biraz uzun yol yaptım lpg mi doldurup yola cıktım 90-110 arası hızla gittim 120 km sonra tekrar aldım 41 TL lpg tüketmişti beni çok mutlu etti :)
  13. M

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Bende 1 ay kadar önce 96 model bi zj sahibi oldum 2. araç olarak aldım hafta sonları binerim diye düşündüm.. ama zj aldığım günden bu yana diğer arabam evimin önünde duruyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR