Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat
Ben 2 yıldır 96 grand cherokee kullanıyorum araç üzerinde ciddi tecrübelerim var.. Sakın şaftınızı sökmeyin 1- yakıtta fark yok diyebileceğiniz kadar az. 2- Araç çok tehlikeli bir hale geliyor şehir içinde çok ıslak olmayan bir havada bile viraj dönerken...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
Her anı ile muhteşem bir organizasyondu. Kayoff'a misafir perverliğinden çok teşekkürler. elinize emeğinize sağlık. Giresun Offroad Kulübü
Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!...
Bende jeep ve v8 sevdasını anlatmaya çalışmıştım can kardeş.. :) ben 5.2 v8 kullanıyorum lpg ile. Benim arabamın CO2 salınımı 1.3 multijet bi palio dan çok daha az.. arabalardan oldukça iyi anlıyorum dedinya bu konuyu dizel araçlar üzerine açmış olsan bence...
Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı
merhabalar.. bende 96 model 5.2 kullanıyorum.. yılbaşı tatili için biraz uzun yol yaptım lpg mi doldurup yola cıktım 90-110 arası hızla gittim 120 km sonra tekrar aldım 41 TL lpg tüketmişti beni çok mutlu etti :)
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
Bende 1 ay kadar önce 96 model bi zj sahibi oldum 2. araç olarak aldım hafta sonları binerim diye düşündüm.. ama zj aldığım günden bu yana diğer arabam evimin önünde duruyor :)