Amacımız Doğayı Korumak Ama!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan quickcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,005
Ynt: Amacımız Doğayı Korumak Ama!...

öncelikle can kardeşimizi taktir ettim genç yaşında bunları bile düşnmesi güzel fakat sana bir abi nasihati vereyim..demişsin ya bir yerlerden başlamak lazım
sana en yakın olan yerden başla evinden annene riça et çamaşırları deterjanla yıkamasın evdeki herkese riça etki bunu d emişler deodarant kullanmasın ayrıca evde kimse plastik herhangi bir ürün kullanmasın buna mütakip saç boyası gibi veya evde temizlik için kullanılan kimyasal temizlik ürünlerinide kullanılmasın aklıma gelmeyenleride sen ilave et ve bakalım kaç adet ağaç dikmek gerekiyo

madem bu kadar hassasız cevre konusunda kendi yaşam alanından başlayıp hesaplara buna göre ağaç dikersen inan bana bircok jeep yada büyük motorlu araç s ahibinden ne kadar fazla ağaç diktiğine sen bile inanamazsın bu hesapları yaptıktan sonra apartmanda yaşıyorsan bunu sadece sizin apartmandakilere anlat birde öyle hesap et ve ıkan hesabı bizele paylaş eminimki seve seve herkes cıkan sonucu öğrenmek isteyecekdir

bir yola cıkıyorsan önce kendi yaşam alanından başlayıp fikir yürütürsen cok daha s ağlam sonuçlar elde edersin

Etiketler

sordukllarım kendi yaşamında yapabildiklerin değildi verdiğim bilgiler doğrultusunda cıkan sonucu bizle paylaşmanı riça etmişdim ve söylediklerimi denediğinde herkes bizim gibi anlayışlamı yaşlaştı sana yoks a başka cevaplarmı verdi ?

Aklima güzel bi fikir geldi. Madem ki istemeyerek te olsa doğaya zarar veriyoruz o zaman bulunduğumuz ilde İl Çevre Orman müdürlüğü ile irtibata geçelim ve "Gezenbilir Hatıra Ormanı" ( başka bi isimde olabilir ) oluşturmanın alt yapısını oluşturalım..
Forum modlarımız bu işi organize ederse her ilde olmasada belli illerde büyük çapta bi çalışma başlatılabilir bence...

unal' Alıntı:
sordukllarım kendi yaşamında yapabildiklerin değildi verdiğim bilgiler doğrultusunda cıkan sonucu bizle paylaşmanı riça etmişdim ve söylediklerimi denediğinde herkes bizim gibi anlayışlamı yaşlaştı sana yoks a başka cevaplarmı verdi ?

farklı tepkilerde oldu normal karşılayan, destekleyende oldu...

saygılarımla CAN...

aaroon' Alıntı:
Aklima güzel bi fikir geldi. Madem ki isteyerek te olsa doğaya zarar veriyoruz o zaman bulunduğumuz ilde İl Çevre Orman müdürlüğü ile irtibata geçelim ve "Gezenbilir Hatıra Ormanı" ( başka bi isimde olabilir ) oluşturmanın alt yapısını oluşturalım..
Forum modlarımız bu işi organize ederse her ilde olmasada belli illerde büyük çapta bi çalışma başlatılabilir bence...

güzel bir iş olur.. oldukça güzel..

quickcan' Alıntı:
emin olun kendi yaşamımda yapabildiklerimi yapıyorum...

Saygılarımla CAN...

tebrikler. herkes elinden geleni yapsa zaten doğa daha iyi korunurdu.

mcozdemir' Alıntı:
can kardeş sen youtube bi v8 sound yaz da dinle ;D

sayın mcozdemir;

ben arabalardan oldukça iyi anlıyorum.. burada sadece emisyondan bahsetmek istemiştim.. :smiley:

saygılarımla CAN...

quickcan' Alıntı:
sayın mcozdemir;

ben arabalardan oldukça iyi anlıyorum.. burada sadece emisyondan bahsetmek istemiştim.. :smiley:

saygılarımla CAN...
Bende jeep ve v8 sevdasını anlatmaya çalışmıştım can kardeş.. :smiley: ben 5.2 v8 kullanıyorum lpg ile. Benim arabamın CO2 salınımı 1.3 multijet bi palio dan çok daha az.. arabalardan oldukça iyi anlıyorum dedinya bu konuyu dizel araçlar üzerine açmış olsan bence çok daha iyi olurdu... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR