Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,409
Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

maroff' Alıntı:
merhabalar!!!1993 5.2 v8 mpi araç için off road ekipmanı tedarik etmeye çalışıyorum önerileriniz nelerdir??öncelikle nerden başlamam gerek?

arkadaşım öncelikle hoş geldiniz aracınıza ne boyutta modifiye yapmayı düşünüyorsunuz ? elimden gelddiğince yardımcı olurum..

Etiketler

öncelikle modifiyeden daha çok arazide performans artışı için önerilerinizi öğrenmek isterim!!skyjacker yükseltme kiti arb locker lar vb aksesuarların dezavantajları avantajları nelerdir!!bi kaç değişiklik yaptım ama tecrübe edinerek ve zamanla yapmak benim daha çok yararıma gibi geliyor!!

maroff' Alıntı:
öncelikle modifiyeden daha çok arazide performans artışı için önerilerinizi öğrenmek isterim!!skyjacker yükseltme kiti arb locker lar vb aksesuarların dezavantajları avantajları nelerdir!!bi kaç değişiklik yaptım ama tecrübe edinerek ve zamanla yapmak benim daha çok yararıma gibi geliyor!!
modifiye derken zaten yazdıklarınızı kast etmiştim..
bu tamamen bütçe meselesi yazdıklarınızından lastik,yükseltme arazide olmazsa olmazlardan winç,kilit olmasada olur.ama diğerleri gerekli.yükseltmeyi iyi bir kit ile yapabileceğiniz gibi basit get vs.ilede yapabilirsiniz.. maroff zannediyorum k.maraş offroad doğrumudur ? sizden muhammet bey (suzuki vitara v6) ile tanıştık tesadufen yanıma geldi..

evet doğru kahramanmaraş off road kulübü!!isoff tan aldığımız kare kasa da var fakat 5.2 grand ların motoruna göre daha çok performans göstermesi gerekiyor fakat araştırmalarıma göre kare kasalar daha iyi gibi geliyor bana!!!öncelikle tecrübe edinmek için düşük model motoru sıhhatli bir araba aldım zaten.çok fazla parada harcamak istemiyorum en azından aracın performansını görene kadar!6 cm yükseltme yaptırdım!lastiklerin durumu iyi!direksiyon amartisörleri skyjack yükseltme kiti çelik tampon dodik snorkel arb kilit vs country kitler filan var ama bunlar ne kadar etkili?bana arazide faydası ne olacak?cherokee ler çok güzel tırmanıcı herkeste bunda hemfikir!!karda çamurda ve kumda hangi ekipmanlar daha sağlıklı onları öğrenmek istiyorum!!herhalde bu işi tecrübeyle yapmak en güzeli ihtiyaca göre arazide deneyerek öğrenmek daha mantıklı geliyor!!tecrübesi olan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ta gerek!!

maroff' Alıntı:
evet doğru kahramanmaraş off road kulübü!!isoff tan aldığımız kare kasa da var fakat 5.2 grand ların motoruna göre daha çok performans göstermesi gerekiyor fakat araştırmalarıma göre kare kasalar daha iyi gibi geliyor bana!!!öncelikle tecrübe edinmek için düşük model motoru sıhhatli bir araba aldım zaten.çok fazla parada harcamak istemiyorum en azından aracın performansını görene kadar!6 cm yükseltme yaptırdım!lastiklerin durumu iyi!direksiyon amartisörleri skyjack yükseltme kiti çelik tampon dodik snorkel arb kilit vs country kitler filan var ama bunlar ne kadar etkili?bana arazide faydası ne olacak?cherokee ler çok güzel tırmanıcı herkeste bunda hemfikir!!karda çamurda ve kumda hangi ekipmanlar daha sağlıklı onları öğrenmek istiyorum!!herhalde bu işi tecrübeyle yapmak en güzeli ihtiyaca göre arazide deneyerek öğrenmek daha mantıklı geliyor!!tecrübesi olan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ta gerek!!
Kare kasanın daha iyi olduğu kanısına nasıl vardınız ? kare yani XJ kasa ile 5,2 ZJ kasanın yürür aksamı neredeyse aynı sizin aracınızda zaten kilit yükseltme vs varmış Xj kasaya göre belki ağırlığı dez avantaj olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR