med-cezir kullanıcısının son içeriği

1. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu degerlı dostlarım.bolge ınsanlarını yargılamaktansa bır kısıde lutfen yazdıgım yerle ılgılı yorum yapsın..ıyı veya kotu ...sonuna kadar saygı duyarım..kusura bakmayın ama tuhafıma gıttı...ben buranın bır gezı sıtese oldugunu dusunmustummmm :) :) :)
  2. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu ilhami bey,sizden haber bekliyorum.saygılar
  3. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu volkan merhaba,bakın burası gezi sitesi ve ben burda bolu nun gezilecek yerleri hakkında yazıyorum.kaç yaşındasın bilemiyorum.ama şuna emin olun nereye giderseniz gidin ufak yerlerde insanlar genelde bu tür davranış içersindedir.81 ilin 75 i ni gezmiş biri olarak söylüyorum.ve...
  4. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu eywah yenı farkettım reklama gırmez umarım....
  5. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu hayır bide diğer yazdıklarım hep büyük harf kullandım.hemen uyardılar buyuk hrf bagırmak anlamına gelıyormus.kesınlıkle oyle bı saygısızlık yapmam... :) size kadeh kaldırıyorum.bu yasak degıldır herhalde
  6. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu buna sevindim,çünkü bı an sankı bı gerılım oldu.sana katılmamak ımkansız fakat sunu belırtmek ısterım benım yazdıgım yerde ev sıze aıt oluyur..15 km otedekı sorumlu kısının bulundugu koyden evın anahtarını alıyorsunuz.ve bı daha ınsan gormuyorsunuz....belkı bunu belırtmem...
  7. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu ulusotomotıv yazdıklarımı saygısızlık olarak almadıgını dusunerek.yada yazdıgım yerı begenmedıgın ıcın bu sekılde cevaplar yazmıyorum.öncelıkle bı yanlıs anlasılma olmasın..ikincisi yazdıgınız safranbolu akcakoca vs vs yerlerde ben 2 sene yasadım.dogma buyme ıstanbul...
  8. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu BİDE ÖZÜR DİLERİM YAZMAYI UNUTTUM.YAZ AYI GELDİĞİNDE ÜCRETİNE ZAM YAPMAYAN BANA BİR YER SÖYLEYİNDE HEP BERABER ORAYA GİDELİM
  9. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.FAKAT BEN ORDA SADECE DOĞAYLA BAŞBAŞA KALMAK İSTEYENLERE ÖNERDİM.KÜÇÜK YERLERDEKİ BÜTÜN İNSANLAR SİZİN YAZDIĞINIZ GİBİ HAREKET EDER.BU SADECE MENGEN VE MUDURNU YA AİT BİŞEY DEĞİL.Kİ AYRICA ORAYA GİDENE KADAR DAHA GÜZEL YERLER OLDUĞU KESİN,AMA UNUTMAYIN...
  10. med-cezir

Cennet Bolu

Ynt: Cennet Bolu UNUTMADAN ODALARINDA RESIMLERIN GÖNDERIYORUM
  11. med-cezir

Cennet Bolu

DEĞERLİ GEZİ DOSTLARI,BEN YENİ BİR ÜYEYİM GÖDÜĞÜM BİLDİĞİM YERLERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK.İSTİYORUM...BOLU MENGEN MERKEZE GELDİĞİNİZDE PAZARKÖY TABELASINI TAKİP EDİP,ŞİRİNYAZI (BÜRNÜK GÖL) YA ULAŞABİLİRSİNİZ.MUHTEŞEM BİR ORMAN MANAZARASI VAR.GÖL UFAK ASLINDA BİR GÖLET ORMAN YANGINLARINDA SUYU DAHA...
  12. med-cezir

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HERKESE SELAM.ÇOK YOĞUN ÇALIŞAN BİRİ OLARAK BİR O KADAR DA GEZERİM.GEZMEK YENİ YERLER KEŞFETMEK VE BUNU YAKINLARIMLA PAYLAŞMAK BENİ ÇOK MUTLU EDER.TATİL GÜNLERİNDE EVDE OTURUP DİNLEMEKTENSE GEZMEK VE YENİ YERLER BULMAK BENİ COK DAHA FAZLA...
  13. med-cezir

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ERGUN BEY SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM
  14. med-cezir

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu COMPETUS,TESEKKÜR EDERİM
  15. med-cezir

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İNCİ HANIM İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM,,,SAYGILARIMLA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri