Ynt: Cennet Bolu
aslında haklısınız.bolu'nun insanı biraz soğuk ve biraz da yobazdır.ben boluluyum , bolu'da oturuyorum daha 1 yıl oldu geleli fakat bende hiç sevmedim diyebilirim.neyini sevmedim?
insanlarını sevmedim.
ancak doğa sporları için gerçekten cennet bir yer .çok fazla yer gezmedim ama bolu kadar da doğa harikası bir yer görmedim.
size katılıyorum bu görüşünüzde.
kızılderiliyi bir de biz görelim
ulusotomotiv' Alıntı:malesef s öylediklerine katılmıyorum o bölgeye yapmış olduğum tüm gezilerde sorun yaşadım mengende olsa mudurnuda olsa kısaca bolu bölgesinde bu tür yerlerde genelde hep sorun yaşadım yada yaşadık diyelim öncelikle yaz geldiğinde fiyatlar aniden hızla yükseliyo herhalde hava sıcaklığı etkiliyo))) sonra bi turizim bölgesi gibi d eğil insanlar niye geldiniz gibi davranıyo ve bahsettiğiniz yeri görene kadar cok daha güzel görülecek yerlerde var
)) örnekleri daha fazla çoğaltmamak için burda noktalıyorum kolay gelsin der ve daha yakın daha güzel yerler hakkında bilgi e dinip görmek isterseniz bana yada genel konu açıp burdaki arkadaşlarımızasda sorabilirsiniz saygılarımla
aslında haklısınız.bolu'nun insanı biraz soğuk ve biraz da yobazdır.ben boluluyum , bolu'da oturuyorum daha 1 yıl oldu geleli fakat bende hiç sevmedim diyebilirim.neyini sevmedim?
insanlarını sevmedim.
ancak doğa sporları için gerçekten cennet bir yer .çok fazla yer gezmedim ama bolu kadar da doğa harikası bir yer görmedim.
size katılıyorum bu görüşünüzde.
kızılderiliyi bir de biz görelim