Cennet Bolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan med-cezir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,835
Ynt: Cennet Bolu

ulusotomotiv' Alıntı:
malesef s öylediklerine katılmıyorum o bölgeye yapmış olduğum tüm gezilerde sorun yaşadım mengende olsa mudurnuda olsa kısaca bolu bölgesinde bu tür yerlerde genelde hep sorun yaşadım yada yaşadık diyelim öncelikle yaz geldiğinde fiyatlar aniden hızla yükseliyo herhalde hava sıcaklığı etkiliyo :smiley:))) sonra bi turizim bölgesi gibi d eğil insanlar niye geldiniz gibi davranıyo ve bahsettiğiniz yeri görene kadar cok daha güzel görülecek yerlerde var :smiley:)) örnekleri daha fazla çoğaltmamak için burda noktalıyorum kolay gelsin der ve daha yakın daha güzel yerler hakkında bilgi e dinip görmek isterseniz bana yada genel konu açıp burdaki arkadaşlarımızasda sorabilirsiniz saygılarımla

aslında haklısınız.bolu'nun insanı biraz soğuk ve biraz da yobazdır.ben boluluyum , bolu'da oturuyorum daha 1 yıl oldu geleli fakat bende hiç sevmedim diyebilirim.neyini sevmedim?
insanlarını sevmedim.
ancak doğa sporları için gerçekten cennet bir yer .çok fazla yer gezmedim ama bolu kadar da doğa harikası bir yer görmedim.
size katılıyorum bu görüşünüzde.

kızılderiliyi bir de biz görelim :D

Etiketler

volkan merhaba,bakın burası gezi sitesi ve ben burda bolu nun gezilecek yerleri hakkında yazıyorum.kaç yaşındasın bilemiyorum.ama şuna emin olun nereye giderseniz gidin ufak yerlerde insanlar genelde bu tür davranış içersindedir.81 ilin 75 i ni gezmiş biri olarak söylüyorum.ve lütfen şunu unutmayın biz yöre insanlarını yorumlamıyoruz.gezilecek yerleri yorumluyoruz

Sanırım bana söz hakkı doğdu :smiley:
Ancak şimdi bir toplantıdayım. Müsait bir zamanda soru ve sorunlarınızı hem çözer hem yanıtlarım.
Selamlar Bolulu İlhami

med-cezir' Alıntı:
volkan merhaba,bakın burası gezi sitesi ve ben burda bolu nun gezilecek yerleri hakkında yazıyorum.kaç yaşındasın bilemiyorum.ama şuna emin olun nereye giderseniz gidin ufak yerlerde insanlar genelde bu tür davranış içersindedir.81 ilin 75 i ni gezmiş biri olarak söylüyorum.ve lütfen şunu unutmayın biz yöre insanlarını yorumlamıyoruz.gezilecek yerleri yorumluyoruz

merhaba Alper Bey.yaşça benden büyük olduğunuzu sanıyorum.büyük ihtimal öyledir.şayet forumun en küçük üyelerinden biri olduğumu sanıyorum.
gerilmenize hiç gerek yoktu aslında.ben sizin gezi notlarınızı ya da bir başkasının yorumunu eleştirmek amaçlı bir cevap yazmadım.sadece bir bolulu olarak ve boluda yaşayan birisi olarak kendi gözlemlerimi ve yorumumu getirmek istedim.
Saygılar Bolulu Volkan

degerlı dostlarım.bolge ınsanlarını yargılamaktansa bır kısıde lutfen yazdıgım yerle ılgılı yorum yapsın..ıyı veya kotu ...sonuna kadar saygı duyarım..kusura bakmayın ama tuhafıma gıttı...ben buranın bır gezı sıtese oldugunu dusunmustummmm :smiley: :smiley: :smiley:

herkes gezip gördüğü yerleri tavsiyeleri yazarak büyük bir katkı sağlanmış olunur. her memleketin iyiside var kötüsüde.. memleketleri insanlarına göre yargılamak doğru değil.. insan insandır "insanda insanlığın her hali vardır "bunu kulağımıza küpe yapalım...

Arkadaşlar ben Mengen'liyim Volkan Kardeş memleketini beğenmiyor ama her ilde ilçede hertürlü insan var ,
bunun Bolu veya çevresi ile ne alakası var,
şirin yazı göleti harika bir yerdir orası güzel yerlerden bir tanesi ,
buralara ne insanlar geliyor ortalığı çöp içinde bırakıp çekip gidiyorlar bizde onların memleketini öğrenip burada şuralı şöyle buralı böyle mi diyelim
mademki halkta bir problem var onları örnek almadan bunu gençler düzeltecek ders alınması gereken bir konu

Bolu doğa konusunda mütiş biyer bazı kişiler orman görmek için saatlerce yol gidiyolar ama biz 15 dakikada güzel biryer bulup tek başımıza istediğimizi yapıyoruz kalabalık yok rahatsızlık veren yok...(Bu arada forumda Boludan en küçük benim :D)

Koçum benim ...bakın buda Bolu'lu nasıl etrafındaki güzelliklerin farkında ve değerini biliyor

hagurel' Alıntı:
Arkadaşlar ben Mengen'liyim Volkan Kardeş memleketini beğenmiyor ama her ilde ilçede hertürlü insan var ,
bunun Bolu veya çevresi ile ne alakası var,
şirin yazı göleti harika bir yerdir orası güzel yerlerden bir tanesi ,
buralara ne insanlar geliyor ortalığı çöp içinde bırakıp çekip gidiyorlar bizde onların memleketini öğrenip burada şuralı şöyle buralı böyle mi diyelim
mademki halkta bir problem var onları örnek almadan bunu gençler düzeltecek ders alınması gereken bir konu

İnanın bolu'nun doğasını en çok yaşayanlardan birisiyimdir.Ben zaten bolu insanından bahsetmiştim.2 yıl önce polemiğe sürüklenmeye çalışılan bir tartışmaydı.gereksiz bir tartışmaydı.boluyu herkes seviyor herkes kendince yaşıyor.ben de şikayetimi dile getirmiştim konuyu büyütmeye ve 2 yıl geçtikten sonra hortlatmaya gerek olmadığını düşürüyorum.
saygılarımla

Benim iki sene önceki konudan haberim yok ,o günden bu zaman sizde pek birşey değişmemiş herhalde, nedir canınızı bu kadar sıkan, Bolu ile Mengen insanı farklıdır ama Bolu'lulara ne dendiğini bilirsiniz burda yazmak istemiyorum ,zamanında tarihte Atatürk'e zıt düşmüş bir ilimizdir Bolu ,şu an çok şey değişti ama zamanla sizin problemlerde düzelir size hep öyleleri denk gelmiş olmalı bende sanayisinde çok ters esnaflarıyla karşılaşmışımdır

Bunları insanlar yapmadı zaten

untitled.jpg

SDC11148.jpg

SDC15870.jpg

SDC13209.jpg

SDC10457.jpg

hagurel' Alıntı:
Benim iki sene önceki konudan haberim yok ,o günden bu zaman sizde pek birşey değişmemiş herhalde, nedir canınızı bu kadar sıkan, Bolu ile Mengen insanı farklıdır ama Bolu'lulara ne dendiğini bilirsiniz burda yazmak istemiyorum ,zamanında tarihte Atatürk'e zıt düşmüş bir ilimizdir Bolu ,şu an çok şey değişti ama zamanla sizin problemlerde düzelir size hep öyleleri denk gelmiş olmalı bende sanayisinde çok ters esnaflarıyla karşılaşmışımdır

Merhaba
Anlayışınıza teşekkür ederim lakin yazıyla ifade gerçek söylenmek isteneni anlatamıyor.Bir polemik havası içinde yazmışsam affola.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR