meftun kullanıcısının son içeriği

1. M

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Umut Kaptan; Nezaketinize teşekkür ederim. Saygılarımla Meftun Çanga
  2. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Balikay; Çok naziksiniz teşekkür ederim. Saygılarımla Meftun Çanga
  3. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Derinlik Sarhoşluğu, Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Saygılarımla Meftun Çanga
  4. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Derinlik Sarhoşluğu, İlginize çok teşekkür ederim. Ancak bugün internete girebiliyorum zira o da çok kısıtlı olacak zira 8 Ekim de acil ve zorunlu bir ameliyat olmam gerekti. Bu yüzden siteye giremedim. Tekrar çok...
  5. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Kenan Dolapçıoğlu; (Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha...
  6. M

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program Sayın Derinlik Sarhoşu, Tamam o zaman 1. soru şöyle daha anlamlı olacak. (usb gps+laptop+sasplanet) Kombinasyonu ile yurt içi tamam ama acaba yurt dışında da navigasyon yapabilecekmiyiz. Yani 2. soru ise bu...
  7. M

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program Sayın Derinlik Sarhoşu; Umarım bu hitap yakışıksız olmamıştır zira isminizi bilmiyorum. Ben aslında içinde IGO Yazılımı olan 3,5" Navking navigasyon cihazından faydalanarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında...
  8. M

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program Sayın Paskalaki, Ben de (laptop için USB GPS Alıcı + laptop) donanımı ile bı işi yapabilirmiyim. Bu konuda acemiyim. Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler Meftun Çanga
  9. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Sayın Kenan Dolapçıoğlu; Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bilgisayara takılan GPS alıcıları ile rota izlemek daha önce çizdiğimiz rotayı takip edebilmek olağanüstü güzel bir şey. Ben bir karavan kullanıcısı...
  10. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
  11. M

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
  12. M

Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?

Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor? SAYIN KARAGÖZLER; Bu kararınızdan ötürü sizi kutlarım. Biz de su anda ailece karavanla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında şimdilik gezen; ayrıca ilkokul 2. sınıfa giden bir kızımız var ama ilerde evimizi...
  13. M

Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...

Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr... SAYIN HALDUN ULUENGIN, GEZI YAZINIZI BIZIMLE PAYLASIMINIZ ICIN TESEKKURLER. O GUZEL FOTOLAR ICINDE OGUZ SEVIM BEYE AYRICA TESEKKURLER. EMEKLERINIZE GONULLERINIZE SAGLIK. MEFTUN ÇANGA
  14. M

Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009) SAYIN KENAN AKCA , TESEKKURLER HOSBULDUK.
  15. M

Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009) SAYIN YAYBEK , HOSBULDUK TESEKKURLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri