mehhakan kullanıcısının son içeriği

1. M

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri Surucu tarafinda, arka tekerin bulundugu yerde sasi kavisinin ustune bakin. CJ-5'lerde arka sag tarafta. CJ-6'larin bazi modellerinde dedigim yerde, bazilarinda sadece motor haznesinde oldugunu okumustum.
  2. M

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop Aciklamalara ek: Tente takma isini kisin yapiyorsaniz, tente kumasini sicak bir ortamda gevsetmeniz gerekiyor. Garajda sicaklik Bestop kilavuzunda belirtilen 72 F yani 22 C'nin altinda idi. Bir arkadas arabasini garaja indirdi, tenteyi arabanin icine koyup kaloriferi...
  3. M

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop Sonuc olarak kendim taktim ve kisaca bu konudaki tecrubelerimi paylasmak istiyorum. Eger arabanizda tente icin gerekli delikler zaten mevcutsa isiniz nispeten kolay. Ancak araba restore edildi ve soz gelimi on cam cercevesi degistiyse, is biraz titizlenmeyi gerektiriyor...
  4. M

Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap

Ynt: Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap Muhtemelen hicbir yerde yok tabii. Zaten lastik piyasamizda cesitlilik hak getire. Hepsi birbirine benziyor lastiklerin.
  5. M

Ynt: Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap Thornbird ozel bir lastik. Yola da araziye de geliyor. Agresif gorunuyor ama aslinda arazide fazla iddiali degil.
  6. M

Ynt: Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap Turkiye'de 33X9.50X15 gibi biirsey bulabilesem yukseltmeyi de goze alarak dusunebilirdim. Ancak 33'te hersey fil gibi. Arabayi zorlamaya gerek yok diye dusunuyorum. Arazici degilim, daha cok (% 90) yolda olacagim. Swamper'in "Thornbird" u...
  7. M

Ynt: Gorsellik acisindan olabilecek en kucuk cap T-177 4 ileri var. (Daha once T-150 vardi) Onun disinda 4:11 diye bir deger hatirliyorum. 33 benim icin fazla buyuk ve iddiali. Daha cok hangi capin altina dusmezsem, fazla kucuk bir lastik takmamis olurum sorusuna cevap ariyorum. Lastik ve...
  8. M

Selam, CJ5 (79) restorasyonunda son asamaya yaklastim. Subjektif bir konu oldugunu bile bile sadece gorsellik acisindan soruyorum. "Hersey olmus ama teker capi kucuk kalmis" hissi vermemek icin en dusuk cap ne olmali? Ankara'da bir bayi yukseltmesi olmayan, bildigim kadariyla makaslariyla da...
  9. M

31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a

Ynt: 31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a Internet'te biraz daha arayinca buldum. Fiyat nedir acaba? Bir de yandan cekilmis fotografi var mi? Selamlar, Hakan
  10. M

Ynt: 31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a Selamlar, Oncelikle diger soruya verdiginiz cevap icin tesekkurler. 33X10.5Xr15'i teyid edebilir misiniz? Google'da bulamadim. Acaba 31' mi kastedildi? Hazir fotografi varsa koyabilir misiniz?Ciddi olarak ilgileniyorum. Hakan
  11. M

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Cok tesekkurler. Subjektif bir konu gerci ama boyle ince lastiklerin CJ'e daha cok yakistigini dusunuyorum. O yuzden daha cok 32X9.50X15'e odaklandim. Ancak sadace Turkiye'de bulunmayan Super Swamper'da var gibi gorunuyor. Bir de BFGoodrich'te 33X9.50X15 var...
  12. M

Ynt: 31X10.50R15 Bf Goodrıch all-terrain t/a Selam, Elinizde 32x9.50-15 ebatinda lastik var mi acaba (asfalt veya arazi)? Veya 8/15 janta uygun 32 genisliginde herhangi bir lastik var mi?
  13. M

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop Deniz bey, Sizi yakalamisken, Gezenbilir'in CJ'leri basligi altinda ikiz CJ'ler hakkinda bir soru sordum. Sanirim arac ya da araclar size ait. Ince tekerli olanin lastik ebati ve markasi hakkinda bilgi verebilir misiniz? Super Swamper'in benzer bir lastigini...
  14. M

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop Cevap icin tesekkurler. Rauf ustayi giyaben tanirim. Oneriniz hem Bestop hem de tampon icin mi? Yoksa sadece Bestop mu? Bir de bu is icin makul ucret nedir?
  15. M

Ankara'da Bestop

Selam, Ankara'da Bestop takabilecek bir "usta" ariyorum. Takarken ogrenecek biri degil, daha once bu isi defalarca yapmis biri, dogru gerdiren, dogru yere matkapla delik acan, vs. Bir de yine Ankara'da warn on ve arka tampon ve teker tasiyicisini dogru sekilde takabilecek bir usta laziim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri