mericte kullanıcısının son içeriği

1. M

MotoPlus 2009

Ynt: MotoPlus 2009 cuma günü fuardaydım... Bence tam bir hayal kırıklığıydı ...
  2. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları Konumu zenginleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim endurocu bey. Peki XT500 için , XT660'ın dedesi demek mümkünmüdür acaba? :)
  3. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları evet haklısınız endurocu bey :)
  4. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları evet bir karışıklık olmuş.. Şöyle düzelteyim endurocu bey :) Ktm 950 LC 8 Dakar Ktm 660/690 Lc 4 Dakar
  5. M

Dövme ?

Ynt: Dövme ? Resim isteriz o zaman :)
  6. M

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları Şimdiye kadar hangi atv markaları Dakar'a katılmış hiçbir bilgim yok. Aslında genel olarak atv'ler hakkında bir bilgim yok :) Biraz araştırıp ondan sonra resim eklerim :)
  7. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9739.0 Pek kayıt yaptırmak sayılmaz tabiki ama faaliyetlerden haberdar olabilmek için buraya bilgilerimi yazmamı önerdiler bana. Sadece trekking için değil anladığım kadarıyla
  8. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok keyifli görünüyor :)
  9. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Araçsız yapılan rafting fotoğrafı varsa onuda görmek isterim ;D Offroad'la beraber oda sayıldı çünkü arada ;)
  10. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D tabanway offroad 'da güzel ;D resimde gayet açıklayıcı olmuş cidden ... Sanırım İstanbul grubuna kayıt yaptırmayı başardım. Elimden geldiği kadar faaliyetlere katılmaya çalışacağım.
  11. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) trekking olur rafting olur motorsikletle yapılırsa offroad olur herşey olur :) sitenin her konusunu ayrı ayrı takip ediyorum zaten 8)
  12. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şehirden kaçmak için fırsat kolluyorum öyle diyim. Gezenbilir'ide bu sayde buldum aslında. Nereye gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? kimlerle gitmeliyim? derken burası çıktı karşıma :)
  13. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kesinlikle gezilmesi gerekir haklısın :) Yalnız İstanbul'da yaşamaya başlayınca insan gezmek konusunda da değişiyor. Buraya geldiğim zaman şurayıda gezerim burayada giderim diye bir sürü yer planlamıştım ama bir süre sonra İstanbul'un kalabalığına...
  14. M

Bir Kaç Güzel Spor Fotoğrafı

15. M

For the Love of Bike

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz