Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dakar Motorları
Şimdiye kadar hangi atv markaları Dakar'a katılmış hiçbir bilgim yok. Aslında genel olarak atv'ler hakkında bir bilgim yok :) Biraz araştırıp ondan sonra resim eklerim :)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9739.0 Pek kayıt yaptırmak sayılmaz tabiki ama faaliyetlerden haberdar olabilmek için buraya bilgilerimi yazmamı önerdiler bana. Sadece trekking için değil anladığım kadarıyla
;D tabanway offroad 'da güzel ;D resimde gayet açıklayıcı olmuş cidden ... Sanırım İstanbul grubuna kayıt yaptırmayı başardım. Elimden geldiği kadar faaliyetlere katılmaya çalışacağım.
trekking olur rafting olur motorsikletle yapılırsa offroad olur herşey olur :) sitenin her konusunu ayrı ayrı takip ediyorum zaten 8)
Şehirden kaçmak için fırsat kolluyorum öyle diyim. Gezenbilir'ide bu sayde buldum aslında. Nereye gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? kimlerle gitmeliyim? derken burası çıktı karşıma :)
Kesinlikle gezilmesi gerekir haklısın :) Yalnız İstanbul'da yaşamaya başlayınca insan gezmek konusunda da değişiyor. Buraya geldiğim zaman şurayıda gezerim burayada giderim diye bir sürü yer planlamıştım ama bir süre sonra İstanbul'un kalabalığına...