mexlayn kullanıcısının son içeriği

1. mexlayn

96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..

Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum.. çok işe yaramıyor takılıp kafa bulandırmaya gerek yok :)
  2. mexlayn

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? en büyük ihtimal pompa gibi duruyor dediğin gibi.öncelikle filtreyi değiştireyim çözülmedi pompayı.ama önce filtrenin yerini bulmak lazım akşam baktım sol arka teker derken benzin depo girişinin orası ise orada herhangi bir şey yok diğer tara ise sökmediğim...
  3. mexlayn

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? ilk marş basmada çalıştırma uzun sürüyor.marşı yarıda kesip kontağı tekrar kapatıp açınca hemen alıyor.buna bağlı olarak benzin filtresi ,benzin pompası ve EVAP canister arızalı olabileceği söylenmekte.aynı sıkıntıları yaşayanlar varsa onarım konusunda...
  4. mexlayn

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? ilk marş basmada çalıştırma uzun sürüyor.marşı yarıda kesip kontağı tekrar kapatıp açınca hemen alıyor.buna bağlı olarak benzin filtresi ,benzin pompası ve EVAP canister arızalı olabileceği söylenmekte.aynı sıkıntıları yaşayanlar varsa onarım konusunda...
  5. mexlayn

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? öncelikle ilgin alakan için çok teşekkür ederim.jeep konusunda daha yeniyim .bir hevesle girdik hayırlısı inşallah.bugun aracı kanala çekip didik didik baktım olmadı bağaz halısının altına bile baktım bir ihtimal diye.maalesef bulamadım.özel bir servisi...
  6. mexlayn

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? merhabalar 97 zj benzin filtresi değişimi için yardımlarınızı bekliyorum .özellikle nerede olduğu konusunda:))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR