ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulaksizcumhur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,341
Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

öncelikle ilgin alakan için çok teşekkür ederim.jeep konusunda daha yeniyim .bir hevesle girdik hayırlısı inşallah.bugun aracı kanala çekip didik didik baktım olmadı bağaz halısının altına bile baktım bir ihtimal diye.maalesef bulamadım.özel bir servisi aradım deponun sökülmesi gerekli dediler.bu bana çok mantıksız geldi.davlunbasın mı sökülmesi lazım

Etiketler

ilk marş basmada çalıştırma uzun sürüyor.marşı yarıda kesip kontağı tekrar kapatıp açınca hemen alıyor.buna bağlı olarak benzin filtresi ,benzin pompası ve EVAP canister arızalı olabileceği söylenmekte.aynı sıkıntıları yaşayanlar varsa onarım konusunda bilgilendirebilirlermi.

ilk marş basmada çalıştırma uzun sürüyor.marşı yarıda kesip kontağı tekrar kapatıp açınca hemen alıyor.buna bağlı olarak benzin filtresi ,benzin pompası ve EVAP canister arızalı olabileceği söylenmekte.aynı sıkıntıları yaşayanlar varsa onarım konusunda bilgilendirebilirlermi.

benzin pompanız muhtemelen gerekli basıncı sağlamıyor... bosch-walbro gibi iyi bir markanın 3,5-5 bar arası bir pompa takmanız olayı çözer...yetkili servis bunu yapmaz özel bir servise gitmeniz gerek az para ödemek için...

en büyük ihtimal pompa gibi duruyor dediğin gibi.öncelikle filtreyi değiştireyim çözülmedi pompayı.ama önce filtrenin yerini bulmak lazım akşam baktım sol arka teker derken benzin depo girişinin orası ise orada herhangi bir şey yok diğer tara ise sökmediğim için bilemiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR