Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 98 Model Otomatik V6 (Alacaksanız V6 alın derim)
selamlar
takip eden arkadaşlar için fiyat güncellendi
isterseniz bir daha kontrol edebilirsiniz
saygılarımla
Ynt: takaslı suzuki arıyorum.
selamlar
aracınız hakkıda bilgi verirseniz düşünelim.
bizim aracın bazı fotoları var linkte
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85258.new#new
saygılarımla
Ynt: Satılık 98 Model Otomatik V6 (Alacaksanız V6 alın derim)
selamlar
avı 16 kardeşim
arabayı bilmediğinize göre ben anlatayım isterseniz
98 bu modelin en çok arananıdır çünkü 98 den sonra bu model yoktur.
modele göre düşünürseniz yumurta kasa 2005 de vardır 19- 20 bin tl lere
forumdaki v6...
Merhaba arkadaşlar,
Aracım ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 532 508 57 94 ten Mehmet BERBER ile görüşebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-yol-yoksa-suzuki-var-74899536/detay
Ynt: 98 Vitara (Efsane Kasa) V6 Radyatör arıyorum
Tüm dostlarımıza merhaba
Paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben de yetsan a bakır radyatör yaptırdım. Nasip olursa bugun alacağım aracımı, Henüz ne gibi bir durum ile karşılaşacağımı bilmiyorum. olumlu yada olumsuz sizlerle...
Ynt: 98 Vitara (Efsane Kasa) V6 Radyatör arıyorum
İlginiz için teşekkürler
Aracın önünde bulunan ana radyatörden bahsediyorum. Sanırım bir de klima ve kalorifer radyatörü var küçük ebatlarda. Bana lazım olan öndeki buyuk radyatör.
teşekkür ederim
Merhaba Gezenbilir dostlarım;
kış ile birikte radyatör sorunları da bir hayli çoğaldı sanırım. başlıkta da belirttiğim üzere 98 model V6 2.0 Vitara mın radyatörü delinmiş. Plastik olduğu için de tamir olmuyor. bu nedenle yeni bir radyatör almak hasıl oldu. bilgisi olan arkadaşların yardımlarını...
Ynt: Vitara V6 Aranıyor
Memnun olurum. Adana ya gelip gidiyorum iş icabı bazen hatay a da geliyorum ama uzun kalamıyorum. İlginiz için sağolun buradan haberleşebiliriz. Saygılar
Oğuz Bey ilginiz için teşekkür ederim. Benim Sol far benden önce değiştirilmiş ve motoruda üzerinde yok. Sağdaki far orijinal ve motoru da üzerinde. Ben de orijinalliğini geri kazansın düşüncesi ile motorlu far arıyorum. Hatay civarından üye arkadaşlaradan parça...
Yedek Parça
Merhabalar;
Madem ki v6 lar birbirimize yardımcı olalım dedik işte ilk sorun:(
Benim v6 nın ön farları solmuş vaziyette değiştirmem gerekiyor. Muayaenden de zor geçtik zaten.
Nette de baktım ancak motorlu olan tipini bir türlü bulamadım. Hatta bir farın motoru da lazım.
Bilgisi olan...
Selamlar;
Ben de vitara almayı düşündüğümde aynı şekilde buradaki yorumları okumuştum. 98 v6 otomatik vites aldım 9 aydır kullanıyorum. Çok memnunum hem yolda hem de arazi de kullanıyorum. Bu arada Maden Mühendisi yim. Off Road için olmasa da devamlı arazide kullanmak...