minemanager kullanıcısının son içeriği

1. M

Satılık 98 Model Otomatik V6 (Alacaksanız V6 alın derim)

Ynt: Satılık 98 Model Otomatik V6 (Alacaksanız V6 alın derim) selamlar takip eden arkadaşlar için fiyat güncellendi isterseniz bir daha kontrol edebilirsiniz saygılarımla
  2. M

takaslı suzuki arıyorum.

Ynt: takaslı suzuki arıyorum. selamlar aracınız hakkıda bilgi verirseniz düşünelim. bizim aracın bazı fotoları var linkte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85258.new#new saygılarımla
  3. M

Ynt: Satılık 98 Model Otomatik V6 (Alacaksanız V6 alın derim) selamlar avı 16 kardeşim arabayı bilmediğinize göre ben anlatayım isterseniz 98 bu modelin en çok arananıdır çünkü 98 den sonra bu model yoktur. modele göre düşünürseniz yumurta kasa 2005 de vardır 19- 20 bin tl lere forumdaki v6...
  4. M

Merhaba arkadaşlar, Aracım ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 532 508 57 94 ten Mehmet BERBER ile görüşebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-yol-yoksa-suzuki-var-74899536/detay
  5. M

98 Vitara (Efsane Kasa) V6 Radyatör arıyorum

Ynt: 98 Vitara (Efsane Kasa) V6 Radyatör arıyorum Tüm dostlarımıza merhaba Paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim Arkadaşlar ben de yetsan a bakır radyatör yaptırdım. Nasip olursa bugun alacağım aracımı, Henüz ne gibi bir durum ile karşılaşacağımı bilmiyorum. olumlu yada olumsuz sizlerle...
  6. M

Ynt: 98 Vitara (Efsane Kasa) V6 Radyatör arıyorum İlginiz için teşekkürler Aracın önünde bulunan ana radyatörden bahsediyorum. Sanırım bir de klima ve kalorifer radyatörü var küçük ebatlarda. Bana lazım olan öndeki buyuk radyatör. teşekkür ederim
  7. M

Merhaba Gezenbilir dostlarım; kış ile birikte radyatör sorunları da bir hayli çoğaldı sanırım. başlıkta da belirttiğim üzere 98 model V6 2.0 Vitara mın radyatörü delinmiş. Plastik olduğu için de tamir olmuyor. bu nedenle yeni bir radyatör almak hasıl oldu. bilgisi olan arkadaşların yardımlarını...
  8. M

Vitara V6 Aranıyor

Ynt: Vitara V6 Aranıyor Memnun olurum. Adana ya gelip gidiyorum iş icabı bazen hatay a da geliyorum ama uzun kalamıyorum. İlginiz için sağolun buradan haberleşebiliriz. Saygılar
  9. M

Vitara V6 Aranıyor

Ynt: Vitara V6 Aranıyor Oğuz Bey ilginiz için teşekkür ederim. Benim Sol far benden önce değiştirilmiş ve motoruda üzerinde yok. Sağdaki far orijinal ve motoru da üzerinde. Ben de orijinalliğini geri kazansın düşüncesi ile motorlu far arıyorum. Hatay civarından üye arkadaşlaradan parça...
  10. M

Vitara V6 Aranıyor

Yedek Parça Merhabalar; Madem ki v6 lar birbirimize yardımcı olalım dedik işte ilk sorun:( Benim v6 nın ön farları solmuş vaziyette değiştirmem gerekiyor. Muayaenden de zor geçtik zaten. Nette de baktım ancak motorlu olan tipini bir türlü bulamadım. Hatta bir farın motoru da lazım. Bilgisi olan...
  11. M

Vitara V6 Aranıyor

Ynt: Vitara V6 Aranıyor Selamlar; Ben de vitara almayı düşündüğümde aynı şekilde buradaki yorumları okumuştum. 98 v6 otomatik vites aldım 9 aydır kullanıyorum. Çok memnunum hem yolda hem de arazi de kullanıyorum. Bu arada Maden Mühendisi yim. Off Road için olmasa da devamlı arazide kullanmak...
  12. M

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? sadece 3 kişimiyiz ? ;D olduk ca azmışız. Selamlar Ben Kütahya ' dan Mehmet; 1-) oguz1134..1995 2.0 v6 Vitara / Oğuz Hekimoğlu / İstanbul / Yeşilköy / 34 ah 8958 2-) dr_musty..1998 2.0 V6 Vitara / Mustafa Yalçın / Karabük / Safranbolu / 06 KRY...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri