Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yürüyen portakal
Her ne kadar bu gezimizde birlikte olmasakta.Yoğun bakım ünitesinde bile beni bir an yalnız bırakmayan oraya bile offroad resimlerini getiren cankardeşim,azgın offroadçı Harun kardeşime selamlar.
21 nisan 2010 tarihinde geçirdiğim kalp krizi ve sonrasındaki ameliyatlar dizisi netices
inde ayrı kaldığım sitemizdeki tüm dostlara tekrar merhabalar.
Offroad tutkusunun ne menem bir şey olduğunu yoğun bakımda yatarken bile dağlara tekrar çıkacağım günleri düşünürken bir kez daha anladım ...
Ynt: RR Alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var
Ekrem bey iyi günler
85 model v8 3.9 RR kullanıcıydım gerçi benimki ciddi modifiye görmüş,5" yükseltilmiş ve extrem Mt lastiklerle difarensiyel kilitleriyle olabildiğince araziye uygun hale getirilmiştii
yinede şehir içi kullanımı için...
Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011)
Ekrem
Türkiye offroad yaroşlarında bu etabı kullanacaksanız battı çıkmaz sokağına bir sabit vinç kurun gerekebilir ;)
Ynt: Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011)
Birinci yaşınız kutlu olsun nice senelere inşallah önümüzdeki sene tekrar aranıza katılırım
Ynt: Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011)
Doğan şaşırttın beni resimler bukadarcıkmı ya videolar,gezenbilir severleri bu resimlerden mahrum etmeyin.