modelci61 kullanıcısının son içeriği

1. modelci61

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Merhuma allahtan rahmet geride kalanlarına sabır ve başsağlığı dileriz.Bursa BASK Haluk Özkalp
  2. modelci61

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Bu güzel görseller vede sözseller için teşekkürler
  3. modelci61

Yürüyen portakal

Ynt: Yürüyen portakal Ve elbetteki bana ikinci hayat şansını veren bugün beni aşık olduğum dağlara götüren Kardeşim Selçuğa sonsuz teşekkürler
  4. modelci61

Yürüyen portakal

Ynt: Yürüyen portakal devam
  5. modelci61

Yürüyen portakal

Ynt: Yürüyen portakal Her ne kadar bu gezimizde birlikte olmasakta.Yoğun bakım ünitesinde bile beni bir an yalnız bırakmayan oraya bile offroad resimlerini getiren cankardeşim,azgın offroadçı Harun kardeşime selamlar.
  6. modelci61

Yürüyen portakal

Ynt: Yürüyen portakal Oldukça sert geçen bir kış sonrası yüzünü gösteren güneşe ve 18 derecelik sıcaklığa inat biz yine karlara gitik
  7. modelci61

Yürüyen portakal

Ynt: Yürüyen portakal Aman doktorlarım duymasın kar,mangal,adrenalin yasaklarım zaten bende bunları yapmıyorum ki
  8. modelci61

Yürüyen portakal

21 nisan 2010 tarihinde geçirdiğim kalp krizi ve sonrasındaki ameliyatlar dizisi netices inde ayrı kaldığım sitemizdeki tüm dostlara tekrar merhabalar. Offroad tutkusunun ne menem bir şey olduğunu yoğun bakımda yatarken bile dağlara tekrar çıkacağım günleri düşünürken bir kez daha anladım ...
  9. modelci61

RR Alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var

Ynt: RR Alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var Ekrem bey iyi günler 85 model v8 3.9 RR kullanıcıydım gerçi benimki ciddi modifiye görmüş,5" yükseltilmiş ve extrem Mt lastiklerle difarensiyel kilitleriyle olabildiğince araziye uygun hale getirilmiştii yinede şehir içi kullanımı için...
  10. modelci61

14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl

Ynt: 14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl İnegöl offroad yarış sonuçlarını aşşağıdaki linkte görebilirsiniz
  11. modelci61

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) Ekrem Türkiye offroad yaroşlarında bu etabı kullanacaksanız battı çıkmaz sokağına bir sabit vinç kurun gerekebilir ;)
  12. modelci61

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) Çok güzel bir gezi emeği geçenlerin ve katılanların yüreğine sağlık
  13. modelci61

Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011)

Ynt: Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011) Birinci yaşınız kutlu olsun nice senelere inşallah önümüzdeki sene tekrar aranıza katılırım
  14. modelci61

Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011)

Ynt: Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011) Doğan şaşırttın beni resimler bukadarcıkmı ya videolar,gezenbilir severleri bu resimlerden mahrum etmeyin.
  15. modelci61

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Erdinçbey içten davetinizi aldım da sizleri bursaya davet etmeyi unuttum kusura bakmayın sizleride bursada görmekten mutluluk duyarım.neler yaptığımızı görmek isterseniz "uludağda keyifli bir gezi" konu başlığına bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri