Yürüyen portakal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modelci61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,415

modelci61

Kamp I
Yer
bursa
21 nisan 2010 tarihinde geçirdiğim kalp krizi ve sonrasındaki ameliyatlar dizisi netices
inde ayrı kaldığım sitemizdeki tüm dostlara tekrar merhabalar.
Offroad tutkusunun ne menem bir şey olduğunu yoğun bakımda yatarken bile dağlara tekrar çıkacağım günleri düşünürken bir kez daha anladım .
Eskisi gibi olmasada işte yinede buradayım.

5.2.jpg

Etiketler

Ynt: Yürüyen portakal

Aman doktorlarım duymasın kar,mangal,adrenalin yasaklarım zaten bende bunları yapmıyorum ki

portakal ve yol.jpg

PORTAKAL VE GÖL.jpg

portakal ve serkan.jpg

Oldukça sert geçen bir kış sonrası yüzünü gösteren güneşe ve 18 derecelik sıcaklığa inat biz yine karlara gitik

portakal iz.jpg

portakal batışı1.jpg

yiyenbilirmodu1.jpg

Her ne kadar bu gezimizde birlikte olmasakta.Yoğun bakım ünitesinde bile beni bir an yalnız bırakmayan oraya bile offroad resimlerini getiren cankardeşim,azgın offroadçı Harun kardeşime selamlar.

kar ve çiçek.jpg

karda açanlar1.jpg

Ve elbetteki bana ikinci hayat şansını veren bugün beni aşık olduğum dağlara götüren Kardeşim Selçuğa sonsuz teşekkürler

gün batımı.jpg

günbatımı2.jpg

günbatımı ve şişe.jpg

Arkadaşım geçmiş olsun,
Dağların kokusu, ormanlardaki küçük ırmaklardaki çürük odun ve çamur kokusu varya en güzel ilaçtır kim ne derse desin, ha bu arada benim gibi türkü söyleyin dinleyen olmazsa olmasın kendiniz dinleseniz yeter.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Büyük geçmiş olsun zor bi etabı başarılı şekilde geçmişsiniz.Sizin gibi doğa aşığı dostların varış için önünde daha çok güzel etapların olmasını diliyorum.

Gecmiş olsun . paylasımlar cok iyi doğayı ne kadar sevdiğiniz ortada gercekten , Allah doğadan ayırmasın .

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR