moonlighting kullanıcısının son içeriği

1. M

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( Bu araç Fiat Panda cross 4x4 , Geçmiş yıllarda Türkiyede de satılıyordu.
  2. M

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. 240-280 kuruş gibi bir fiyat değilmi bu? Bu rakamlar bir 4x4 için çok fazla gelmedi bana. Sonuçta binek araçlar kadar az yakmasını beklememeliyiz değilmi? yanlışmı düşünüyorum acaba?
  3. M

Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?.. Bu jantlarda balans sorunu olmuyormu?
  4. M

4x4 Araç Seçimi İçin Yardım

Ynt: 4x4 Araç Seçimi İçin Yardım Benim bildiğim kadarı ile ekspedisyon yapılacak aracın arıza yapmaması söz konusu değil, ozaman her coğrafyada kolayca tanınan ve ucuz yedek parçası bulunabilen , oldukça sade yapıda araçlar kullanılıyor, bu şartlarda sadece iki model var Toyotanın 75 (troop...
  5. M

Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar sıfır gibi olmuş, iyi günlerde kullanın.
  6. M

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. çok güzel görünüyor emeğinize sağlık.
  7. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ilginize çok teşkkür ederim. Saygılar.
  8. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları çok güzel bir aracınız var, nazar değmesin , acaba bu üzerindedeki dodikleri nereden bulabilriz ve fiyatları nedir birlgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.
  9. M

Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box toolbox un fiyatı nedir acaba ?
  10. M

Aykut Oray Yaşamını Yitirdi

Ynt: Aykut Oray Yaşamını Yitirdi Allah rahmet eylesin ,çok iyi bir sanatçıydı.
  11. M

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Türkiye pazarında 3 kapı araçları pazarlamak zordur, fakat özel sipariş alıyor Toyotasa.
  12. M

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Bu başlıkta bu yararlı bilgileri paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler, çok doyurucu bilgiler var.
  13. M

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç Paylaşım için teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş.
  14. M

Satılık 2004 veya 1987 Model Defender 110

Ynt: Satılık 2004 veya 1987 Model Defender 110 Servet bey fotoğraf ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz. Özellikle 2004 model için. Teşekkürler.
  15. M

Alınık Araziye Girmemiş Discovery I

Ynt: Alınık Araziye Girmemiş Discovery I Acaba düşündüğünüz fiyat nedir? Birde fotoğrafı varmı aracın ? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri