Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten Avrupa pahalı. İtalya'da mağazaları dolaştım, Türkiye ile arasında fiyat farkı çok az. Yeni çıkan ürünler pahalı ama zamanı geçmiş önceki senelerin ürünlerinin fiyatla nerdeyse yarıya düşüyor. İnternetten alış-veriş yapmak artık eskisi kadar kolay değil, gümrük probleminden dolayı...
Bu yaptığınız son açıklamaya göre Tenere uygun bir motordur fakat bisiklet ile araziye girmek ile Tenere gibi Enduro bir motor ile arazide sekmek kesinlikle karşılaştırılamaz. Birkaç kere sizi üzerinden attıktan sonra motoru fazla dehlememeyi öğreneceksiniz zaten.
Tenere uygun bir seçim olacak...
Merhaba,
Öncelikle Motosikletten beklentiniz ve hangi amaçla kullanacağınızı belirtseydiniz yorum yapan arkadaşlar daha rahat yorum yaparlardı diye düşünüyorum.
Tenere'nin sele yüksekliği oldukça fazla bir motordur, bu da sizin boyunuzun yaklaşık 1.80mt ve üzeri olduğu anlamına...
Merhaba,
Sizin gibi tecrübesi ve deneyimi olan arkadaşların paylaşımları mutlaka faydalı olacaktır fakat. Bence paylaşacaklarınızı bir düzen ve sıraya koyup belli periyodlarda bir başlık altında fotoğraflarla paylaşmanız. Sık paylaşım yapmayın ki düzenli sayfayı takip edemeyenler bile...
Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları..
vay vay vay vay... Allah kaza bela vermesin, Nazardan saklasın. Gücünü ta burdan hissedebiliyorum. Birkaç kere teptiği için beni tadı hala damağımda ;D
Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları..
Hayırlısı olsun the venturer güle güle kullan. Yorumunda bahsettiğin gibi oldukça agresif ve güçlüdür. Bazen ne yapacağı belli olmuyor, kontrolden çıkabiliyor. Paraya ihtiyacım olmasaydı satmazdım, evladiyelik binerdim ona. Senin aldığın kaç model?