msinany kullanıcısının son içeriği

1. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? deniz bey kardeşim bende face yok kullanmıyorum.katılımı buradan takip edeceğim o zaman.
  2. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? bende beylikdüzünden sinan listeye benide yazarsanız sevinirim.535 3153263 aracım patrol Y60 mailim ; msinany2@hotmail.com katılımlarda olmak isterim.haberleşme sisteminiz nasıl oluyor ben her zaman siteye giremiyorum.nereden takıp...
  3. M

çıkma şanzıman

sayın arkadaşlar balıkesirde köyde bir abimin defender 110 1977 model kısa şase aracı var.buna çıkma manuel şanzıman arıyor.acaba nereden bulunabilir.
  4. M

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. efendiler şekersiz gazoz içiyorsunuz.şekeri kontrol altında tutuyorsunuz.çok güzelde o sucukları yiyip kollestrolu tavan yaptırıyorsunuz. :) efendime söyliyeyim afiyet olsun çok güzel kareler vardı. elleriniz dert görmesin.
  5. M

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon kaçkar makina ile görüştüm.daha başka fiyat alabileceğimiz ustalar yokmu acaba ? benim keseme uygun bir usta bulabilirsem yaptırmak istiyorum.
  6. M

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon selam arb tarzı yerli yapımtamponları araştırdım sitede bir kaç usta telefonu vardı.hepsini aradım ya tel.iptal yada kullanılmıyor.bu tampon yapan ustaların varsa ( ulaşılabilen ) telefonlarını sitede yazarmısınız.
  7. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selam arkadaşlar acaba beylikdüzü grubu bir org.düzenledimi.düzenlediyse ben kaçırdım herhalde.yeni org.ne zaman olacak acaba
  8. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? inşallah bu pazar bir organizasyon yapılır.bizde katılırız.
  9. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? pazar günü bir etkinlik yapılmadı herhalde .yapılmış olsaydı buradan duyrulurdu herhalde. ???
  10. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? sinan yılmaz.................nissan patrol .................beylikdüzü 5353153263
  11. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? facebook ta BÜYOF yazdım ama bir yere ulaşamadım.Gerçi benim facebook ta kullanmıyorum eşimin fac. girdim ama sonuç çıkmadı.mail de atabilirsiniz.msinany2@hotmail.com yada buradan takip ederim.
  12. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selam bende beylikdüzünde oturuyorum.siteye yeni üye oldum.ilk etkinliğim sizin gurupla olsun isterim.haberleşmeyi nasıl yapıyorsunuz.buradan mı takip edeceğim.acemilik işte.
  13. M

Araç İçindeki Denge

Ynt: Araç İçindeki Denge uğur bet haber alırsanız banada haber verin lütfen .çok teşekkür ederim
  14. M

Araç İçindeki Denge

selam bir şey sormak istiyorum.nerede satılacağını bilen varmı acaba bu araçların içinde olan bir denge topu gibi ,aynı zamandada basınç göstergesi oluyor.ismini bilmediğim için böyle yazıyorum . yanılmıyorsam altımeter mi acaba nereden bulabilirim.
  15. M

Markalar

Ynt: Markalar Abi tavsiyesi istersen bence SUV alma yani arazileri elk. olarak çalışanlar Rav 4 Sorento,Sportage,Tucson ,Santa Fe CR-Vvb. gibi Bunların yerine Ranault Cangoo veya VW Caddy al ,aynı işi görürler abicim bu açıklaman beni çok güldürdü sen çok yaşa emi......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri