MURAT TUTUŞ kullanıcısının son içeriği

1. M

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları MURAT TUTUŞ 0555905274 A RH+ ZATEEN HER 3 AYDA BİR KAN VERİYORUM.İHTİYAÇ HALİNDE ARAYIN GECE VEYA GÜNDÜZ.ACİL ŞİFALAR HER HASTAYA..
  2. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam dostlar bu ankara grubuna benı ekleyıverın beceremedım .ihtiyarladıkmı nee??
  3. M

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) selam, arkadaşlar her ne kadar listeye girebilecek kudret ve söz hakkımız olmasada bu etkinliği beklemekteydim.bütün arkadaslarla tanısmak ısterım.2 kızım var bı sorun olmazsa bende 12-13 saatlerınde orada...
  4. M

Lada Niva; Bunlarda Benden, İyi Seyirler.

Ynt: Lada Niva; Bunlarda Benden, İyi Seyirler. süper paylaşım ,teşekkür ederim.ayrıca niva alırken nelere dikkat etmeliyim yedek parça durumu nasıl rica etsem bilgi alabilirmiyim.
  5. M

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk selam niva yı alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz sevgiler ve saygılar
  6. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? arkadaşlar işte bende bunun için yani afdersiniz ama keriz veya aptal yerine konmamak için çaba gözteriyorum,çünki bir standartı olmadığını gördüm bu işin.standart yoksa her suistamaele açık demek oluyor. toplanmıs alsak problem toplamay kalsak problem iki ucu ballı...
  7. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? tesekkurler, bakarım ben su an karmakarısıgım esasında aklımdakı toplanmıs bır aracı almak 2.el oluyor kendım toplarsam sıfır olacak dıye dusunmekteyım ,sızce bu dusunce ne kadar dogru?
  8. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? Komple Rektefe edilmiş 6 silindir 4.200 motor.(Rauf usta tarafından.) •4 ileri T 18 şanzuman •Komple yeni baskı balata •Komple yeni kaporta,araç tamamen soyulmuştur, hiçbir çürük yoktur. •Komple boya,iç dış taban. •Komple sıfırdan elektrik tesisatı. •Komple alt...
  9. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? unal kardeşim ,öncelikle özel mesaj atamıyorum.msn adresim m-tutus@hotmail.com.ceb tel 05324362831 bana cevap yazan yardım için elimden tutan ve konuyu okuyan bütün aileye de selam olsun.benim hedef ustam ankarada rauf usta ,kendisi bana 6500 e bir 79 cj5 teklif...
  10. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? arkadaşlar ilginiz için müyeşekkirim.çok duygulandım doğrusu hele unal bey sıze ayrı bır tesekkur ,benı de bu buyuk aileye kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.o zaman cj8 diyelim ustaların sözünü tutalım ,bu arada 16000 tl ye yeni sıfırdan toplanmıs cj8 sıfırdan...
  11. M

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? bende bir araç toplamak istedim sıfırdan kumlanarak toplanacak cj 6500 tl geriye kalan kısmı ise 28500 tl tutuyor.kromaj vs vs bir aracı toplamak için toplam 34 bin ve ankarada bu fiyatlar. sizce uygunmudur. yoksa toplanmış bir araç almak dahamı...
  12. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? tesekkur ederım
  13. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? YANITINIZ İÇİN TESEKKURLER ,Tabiki öncelikle bu aracı heryerde kullanmak isteyeceğim.hem asfaltta hemde doğada zaten kullanamazsam bi anlamı yok 2 araba alabılecek kadar ekonomık olarak gucum mevcut deıl.aslında benim 2 küçük kızım var bırı 9 dıgerı 4...
  14. M

CJ mi Yoksa Land mı ?

arkadaşlar şu anda araşatırma içindeyim,toplanmış bir araç mı yoksa kendimmi toplayayım hangisi,ayrıca cj mi land mı inanın kafamı toparlayamıyorum.bu işte yeniyim ve sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.lütfen yardımcı olun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri