Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
he ya walla dim dik direk gibi durmuşun benim avatrdaki resme baksana notr damne kamburu misali 8)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)
iyi iyi walla iyi tanışırız taby ama bi gidiyim önce sağsalim yürücez taby fethedicem istanbulu hisar önünde gül kokluycam eşeğin üzerinde
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)
tamam ordan çıkarız ama kemalpaşadan ineriz otobus var orayada sonuçta :D 10 kasım bugun kemalpaşamıza hasretliğimizi giderelim :-\
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)
9luk haha :D yaw ben teknik sebeplerden dolayı gene gelemiyorum... he bu arada bayramdan sonra 2 aylığına istambul a gitme ihtimalim var orada şubeniz vardı dimi murat bey ::) biraz da istanbulda...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)
way arkadaş... >:( ne çok şey kaçırmışız yahu gerçi patikayı daha öncede yürüdüm. ama gene de kıskandım yani :) o resmini çektiğin yangın kulubesine bu sene çıkacakmıyız... kemalpaşa tarafından nif...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
he ömer abi bu arada avatardaki fotodacix olmuş.gayet geçerli ::) ;)
teşekkür ediyorum öncelikle, ancak iş umduğumdan çok daha iyi bir iş. bir otomotiv şirketinde satış danışmanlığı yapıyorum
ssk + yol(yuruyerek gidiyom) + yemek(200tl) + dolgun maaş + prim - izin günü = idare...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Gaziemir Doğa Yürüyüşü ( 17 Ekim 2010)
ve geliyorum :D:D su varmıdırki kanyonda gene sağlam yağdı... boğulup başınıza bela olmak istiyorum :d
oda doğru ben resimdekileri saydım kamera arkasını unttum neyse işte :)
yok canım okadar da deil artık :) ama üzüldüm yaw niyetim wardı 13.kişi olmaya, nasip olmadı, önceki gece işim vardı bol bol yoruldum, sabah kalkıp ta önümü bile göremeyince :) el yordamıyla yatağa geri döndüm...