Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011
şamilim, çok kurumsal yazı olmuş. bizim arabalarda biliyosun geri vites hiç olmadı hep ileri kırılacaksa kırılacak kopacaksa kopacak. sen şimdi arabanmı var da konuşuyorsun diye saplamışındır. evet arabam yok ama hala ruhum var heyecanım var yani...
Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010)
fahrettin ağbi hoş geldin sonunda senide iki tekerden dört tekere kaydırıcaz gibi gözüküyor hadi hayırlısı
ÇOK YAKINDA HEPSİ OLUCAK İNŞALLAH BEN KAÇIYORUM AĞBİ MALUM BUNLARI YAPABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAM LAZIM GÖRÜŞÜRÜZ
BİRAZ ELİNİ AYAĞINI TPLAYALIM EN AZINDAN VİNÇİNİ KOYALIM AĞBİ .BU AVATAR BENİM İLK ARABA YAKINDA DEĞİŞTİRİRİZ
vay vay vay şamil , bensiz he . bizde tek başımıza kaz dağlarında eşelenip durduk,senin kilitin şerefine biraz oynadık.facebook tan murat tavşan yazıp ekle görüntüleri seğredersin önce şamil sonra kilit sağolsun görüşürüz kaptan.
arkadaşlar herkese selam.1992 model xj sahibiyim,aracıma uygun ikinci el 16 inç demir jant arıyorum .konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlsrını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba.
Jeep Liberty 2.4 veya 3.7 almayı düşünüyorum.bu araçların arazi şartlarında ne derece dayanıklı olduğunu ve verimliliği hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim .
Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)
indiğimiz yolu tekrar tırmandığımız için yolu biliyor havasına girdik sanırım.yolda bol ağaçlık ve yeşillik olunca kaza kaçınılmaz oldu (bazı dersler ağar oluyor)