nazım19 kullanıcısının son içeriği

1. N

Kamp Yatağını Şişirme

Arkadaşlar geçen yaz iki arkadaş motosikletlerle Karadeniz turu yaptik ancak yatak şişirme sorun oldu yatagin kendi pompası arizali olunca agzimizla onbeş dakikada zor sisirdik. Soruma gelecek olursak, zaten motosiklet de elektrikli pompa taşıyorum ancak normal pompanın agzi yataginkine nazaran...
  2. N

200 tdi 300 tdi arasında ki farklar

Ynt: 200 tdi 300 tdi arasında ki farklar Takip
  3. N

duster 4x4

Ynt: duster 4x4 Dostum sen yazılanlara aldırma maalesef forumda açık arayan kelimeleri cımbızla ayıklayaıp can sıkmak ve aracı kötülemek için çırpınan arkadaşlar var,halbuki hiç gereği yok sizn söylediklerinizden net olarak herşey anlaşılıyor ama yok illa üzerinize gelecekler ve moral...
  4. N

satılık 2,8 turbo dizel cj-7...

Ynt: satılık 2,8 turbo dizel cj-7... Hayırlı satışlar arkadaşım, aracınız çok güzel görünüyor özelliklerinden de bahsedermisin biraz mesela hid.direksiyorn,kilit,fren ve motorun halihazırdaki durumu vs.
  5. N

Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.) Yakın takip
  6. N

Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.) Hayırlı satışlar rüya gibi bir araç.
  7. N

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Ümit bey allah analı babalı büyümeyi sağlık ve huzurlu bir ömür sürmeyi nasib etsin.
  8. N

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Arkadaşlar bu arabaya içim gidiyor ama cesaretimi toplayamıyorum beni düşündüren tek şey lpg kötü anılarım var lpg ile ilgili sıfır aldığım araçtan soğuttu beni ve satmak zorunda kaldım.
  9. N

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Hayırlı satışlar ilgiyle takip ediyoruz.
  10. N

Satilik 4X4 Otomatik L200

Ynt: Satilik 4X4 Otomatik L200 Güzel araca benziyor kaç model acaba?
  11. N

olmasamda kaşif 1.6 jlx keşfimdir benim.

Ynt: olmasamda kaşif 1.6 jlx keşfimdir benim. Tekrar merhabalar benimde msj sayım henüz 20 yi bulmadı ilan sayfasına girip her alan satana hayırlı olsun diyerek şu sayıyı 20 ye çıkarmak lazım ;D yoksa 4*4 ümüz olmayınca yorum falan da yazamıyoruz, bilmeden atmak olmaz hani; Çorum ulukavask da...
  12. N

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Hayırlı olsun sizlerin yorumu bizi de yönlendirecektir yazı ve fotoları bekliyoruz.
  13. N

olmasamda kaşif 1.6 jlx keşfimdir benim.

Ynt: olmasamda kaşif 1.6 jlx keşfimdir benim. Merhaba bestamik19 beni de 4x4 ateşi sardı,ama maalesef ne alacağıma karar veremedim henüz, karar verir vermez aramaya başlayacağım inşallah,allah nasib ederse çorumda da ekibi kurar dağ bayır çamur gezeriz,zaten anladığım kadarıyla burada bir ekip...
  14. N

Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model İkinize dehayırlı olsun çok güzel araca benziyor du.
  15. N

Off-Road Aracı Ama Hangisi?

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? Cengizhan bey sizin aylar önce çektiklerinizi şimdi ben çekiyorum,önce L200 mü acaba dedim sonra vitaralara kafayı taktım bu arada dacialarıda epeyce inceledim şimdi ise Defender bakmaya başladım,ama sıkıntı şu ki çevreme bunu birtürlü anlatamıyorum hatta eşime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri