neskayfe kullanıcısının son içeriği

1. N

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Bu haliyle bile, unimogun sınırları benim sınırlarımın ötesinde olduğu için, maximumdan ziyade optimum bir tasarım yeterli :) Teşekkürler Nadir Bey ilginiz ve cevaplarınız için Selamlar
  2. N

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Bu da gayet havadarmış :D Kasıntı meselesi aklımıza gelmemişti işin doğrusu. Bu konuyu düşünmek lazım. Ya da en iyisi bir DOKA almak ;)
  3. N

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Aracınızı tanımayan mı var Nadir Bey :). Gerçekten çok güzel.. Arkadaş da ikinci kapıdan sonrasını kasa olarak kalmasını planlıyor.
  4. N

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Bir arkadaşım 404'ünü çift kabin yapmaya niyetli. Bunun için görüştüğü trafik müşavirleri, bunun artık mümkün olmadığını söylemişler. Bu konuda kesin bilgiyi nasıl temin edebiliriz? selamlar
  5. N

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Nefis olmuş, güle güle kullanın.
  6. N

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 1999-1 2000-2 2001-3 2002-4 2003-5 2004-6 2005-7 2006-8 2007-9 2008-10 2009-11 2010-12 yaş olarak hesap yapılıyor. 2009 vergisi yatmış olan 99 model bir araç aldığınızda ödeyeceğiniz ilk vergi 2010 ocakta.. o tarihte de 12 yaş grubuna girdiğinden bir alt...
  7. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi karışık mı olmuş anlatım?
  8. N

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Araç MTV'sini hesaplarken aracın model yılına 1 diyerek saymaya başlamak gerekiyor. Parmak hesabı yaparsanız yanıltmaz. Bu araç 2010 yılında 7-11 yaş grubundan çıkıp 12-15 yaş grubuna giriyor. Bu hesaba göre önümüzdeki sene 12-15 yaş grubundan vergi...
  9. N

kilitli difransiyel durumu???

Ynt: kilitli difransiyel durumu??? Tuğsan Bey, Ön aksları sabit olmayıp buna rağmen ön diferansiyeli fabrikasyon kilitli olan bir tane vx 100 gösterebilir misiniz? Gidip incelemek isterim. Selamlar
  10. N

kilitli difransiyel durumu???

Ynt: kilitli difransiyel durumu??? Merhaba Taşkın Bey, VX100'de ortayı saymazsanız sadece arkada kilit var. Bir düğmeyi çevirmek suretiyle devreye alınıyor. oranı 100% Önde kilit yok.. Önler sabit aks olmadığından uygulanmamıştır diye düşünüyorum. Ben Ankara'da Ön aksları sabit olan, ön ve...
  11. N

Ezel dizisindeki G Kimin ?

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ? merhaba, linki yapıştırdığımda sayfayı açmada sıkıntı oluyor. ama sahibinden.com daki ilan numarası 10791993 bu şekilde ararsanız bulabilirsiniz. aşağıdaki de o aracın kardeşi. bundan önceki plakası AB 2692 idi...
  12. N

Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması

Ynt: Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması sağlık bakanlığı, özellikle doğu bölgelerinde kullanmak üzere, çok sayıda araca palet uygulaması yaptı geçen sene.. Helikopter kullanımının karlı bölgelerde tipiye neden olma ihtimali fazla olduğundan, maliyetine rağmen yapılan uygulamanın doğru olduğunu...
  13. N

Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması

Ynt: Mitsubishi Pajero Palet Uygulaması çok güzel!!! güle güle kullanın. mattracks mi acaba?
  14. N

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! her iki araç da çok güzel olmuş.. güle güle kullanın
  15. N

Ezel dizisindeki G Kimin ?

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ? dizideki "g" budur http://www.sahibinden.com/mercedes_g_290_!!!-96WQQaXQQ10791993WQQpXQQdisplayitem selamlar *linki kopyalayıp tarayıcının adres satırına yapıştırın lütfen.. burdan tıklayınca açılmadığını farkettim*

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri