nezitic kullanıcısının son içeriği

1. nezitic

Nissan Navara

Bi 6 sene gecmis :) ama 35 lastik navara icin cerez sayilir. 315 75 16 itinayla yakiyoruz :)
  2. nezitic

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması hangi sıralamayı denediniz?
  3. nezitic

jimny lastik yardım

Ynt: Jimny Lastik Yardım jimny küçük ama fevkalade bir araç. lastik büyütme işine gelince ben şuan 31x10.5x15 stt kullanıyorum yaklaşık 8-9 cm yükseltme var araçta yinede arazide sürter. çevirme işi bambaşka bir iş 5.12 ayna oranı ve %25 şanzuman rediksiyonuyla iş tamamdır 35 i bile rahat...
  4. nezitic

JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT

Ynt: Jimny Lock-right Kilit Havalı kilit 3000 tl civarında mekanik kilitde 750-900 tl arası bulabilirsiniz
  5. nezitic

Jimny İçin Trial Jimny Arazi Şanzımanı Redüksiyon Dişlisi

Ynt: Jimny İçin Trial Jimny Arazi Şanzımanı Redüksiyon Dişlisi hala satılık mı acaba?
  6. nezitic

Vitara Hubs Kilit

Ynt: Vitara Hubs Kilit bana manuel lazımdı jimny için. teşekkürler
  7. nezitic

Vitara Hubs Kilit

Ynt: Vitara Hubs Kilit 2 takım derken toplam 4 adetmi? birde kaç freze? otomatikmi manuelmi?
  8. nezitic

AISIN Manuel HUB montajım

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım arka dif e kilit taktırın havalı yada mekanik size kalmış. tabi önede taktırabilirsiniz. bu sistem sizin her şartta bağlı 2 tekerinizin birlikte dönmesini sağlar. birde tekerler boşa dönerken direksiyonunuzla oynamayı pek tavsiye etmem mazallah başka sorunlarla...
  9. nezitic

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS aracınızı güle güle kullanın :)
  10. nezitic

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS Şenol usta can dır halleder meraklanmayın siz. umarım sonuçtanda memnun olur aracınıza seve seve binersiniz.
  11. nezitic

Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir

Ynt: Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir tabiki suzuki :)
  12. nezitic

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Oğuz bey kastınız ben isem sizi yanlış anlamadım şahsınızada bir lafım yoktur. sadece arkadaş performans için bişeyler sormuş fakat siz ( gördüğümüzle sabit ) bu konularda baya bilgi birikimine sahip olmanıza karşın arkadaşa...
  13. nezitic

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir işin aslı performans dediğimiz şey nedir? bir offroad aracı yaparsak asfaltta performans çok azalır tam tersi de geçerli. tabi burda kullanıcının ne beklediği kaç lira harcadığı ve bunun karşısında ulaştığı seviyenin onu ne...
  14. nezitic

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS tabiki jipe bakıyor bizim bütün araçlarımızı itina ile yapmıştır. sizin ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama kendisine ulaşır sıkıntıyı anlatır randevu alırsanız gerekli her türlü yardımı yapar 0543 645 89 94
  15. nezitic

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir 2 üstteki yazı yardımcı olmak niyetiyle değilde sanki 1.3 motorlu bir araçla biraz dolaylı alay etmeye benzemiş!! tabiki saygım sonsuz ama jimny in performansı çok tartışılacak bir performans değildir güçü 200 beygir olmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR