Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jimny Lastik Yardım
jimny küçük ama fevkalade bir araç. lastik büyütme işine gelince ben şuan 31x10.5x15 stt kullanıyorum yaklaşık 8-9 cm yükseltme var araçta yinede arazide sürter. çevirme işi bambaşka bir iş 5.12 ayna oranı ve %25 şanzuman rediksiyonuyla iş tamamdır 35 i bile rahat...
Ynt: AISIN Manuel HUB montajım
arka dif e kilit taktırın havalı yada mekanik size kalmış. tabi önede taktırabilirsiniz. bu sistem sizin her şartta bağlı 2 tekerinizin birlikte dönmesini sağlar. birde tekerler boşa dönerken direksiyonunuzla oynamayı pek tavsiye etmem mazallah başka sorunlarla...
Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir
Oğuz bey kastınız ben isem sizi yanlış anlamadım şahsınızada bir lafım yoktur. sadece arkadaş performans için bişeyler sormuş fakat siz ( gördüğümüzle sabit ) bu konularda baya bilgi birikimine sahip olmanıza karşın arkadaşa...
işin aslı performans dediğimiz şey nedir? bir offroad aracı yaparsak asfaltta performans çok azalır tam tersi de geçerli. tabi burda kullanıcının ne beklediği kaç lira harcadığı ve bunun karşısında ulaştığı seviyenin onu ne...
Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS
tabiki jipe bakıyor bizim bütün araçlarımızı itina ile yapmıştır. sizin ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama kendisine ulaşır sıkıntıyı anlatır randevu alırsanız gerekli her türlü yardımı yapar 0543 645 89 94
2 üstteki yazı yardımcı olmak niyetiyle değilde sanki 1.3 motorlu bir araçla biraz dolaylı alay etmeye benzemiş!! tabiki saygım sonsuz ama jimny in performansı çok tartışılacak bir performans değildir güçü 200 beygir olmaya...