Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?
henüz kaba taslak çıkarıyorum ölçülendirmeyi en son yapıcağım. koltuğun ön kısmına sabit masa düşünüyorum.
iyi akşamlar. Herkeze selam böyle bir yerleşim planı düşünüyorum. nedersiniz.
öncelikle herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum. bana motokaravanların yıllık vergileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
sağolun çok teşekkür ederim. İşi bilen kişi olarak zor olduğuna hak verdiğiniz için sağolun. Çevremdeki arkadaşlar işin makarasındalar '' daha bir tabanı bitiremedin '' diye şakalar yapıyorlar ama işte bilen bilir...
metin bey çok teşekkür ederim. Biraz daha ilerleyince maliyet listesini yayınlıyacağım. Bir yerde mutlaka göüşürüz zaten hemşerimsiniz. bende karşıyakalıyım 26 sene alaybeyde oturdum.
teşekkür edrim. bende pis su için yer araştırması yapıyorum.alt bagajlardan birini iptal edip sürgülü yapmayı düşünüyorum ne dersiniz olurmu ? . temiz suyu tavan kısmında yatak odasının üstünde yapıcağım.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)
abicim Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş.darısı başıma inşallah bende karavanımın bittiği günü görürüm.
uğrarsanız mutlu olurum. tel:0535 669 00 80...0543 825 80 00... en azından bir balık yeriz...bu da benim ekmek teknem.
çok sağolun yusuf bey. inşallah bu sefer zafer benim olucak..şu krizin teğet geçmesi her şeyi mahfetti. planlar alt üst oldu. Allahtan geliboluda kıymetli bir ustam var neyi nasıl yapacağımı anlatıyor. işte o kıymetli...