ömürcan kullanıcısının son içeriği

1. ömürcan

taze 96 zj :)

Ynt: taze 96 zj :) çok teşekkürler .. çok şükür bir problemi yok. artık tanışma faslımız bitti zaten birbirimize alıuştık .. oda beni sevdi sanırım :)
  2. ömürcan

Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! umarım gönlüne göre olur.. hayırlı olsun..
  3. ömürcan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)
  4. ömürcan

Tavan Yol Bilgisayarı ( Sorunlar Bitmiyor )

Ynt: Tavan Yol Bilgisayarı ( Sorunlar Bitmiyor ) e süper ozaman :) ilerleyen zamanlarda olacaklardan bizi habersiz bırakma :)
  5. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkes hoşgelmiş :)
  6. ömürcan

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! en iyisi 96 model, en güzel renk bej. :) yani benimki :)
  7. ömürcan

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? benimkinin aynısı işte :)
  8. ömürcan

Zj için lastik önerileriniz

Ynt: Zj için lastik önerileriniz bridgestone dmv1 kesinlikle bizim araçlar için en iyi çözüm.. güle güle kullanın :)
  9. ömürcan

1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :( kullanabilme yeteneği ve fizksel olay birbirinen farklı tabi.. :) aağı yere deymeyen bir binici yürüdükten sonra herşeyi kullanır ama yürüyene kadar ve durduktan sonra çile çeker.. ben tekrarlıyorum F 650 GS her modelinde...
  10. ömürcan

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee selam.. bende yavaş yavaş testler yapmaya başladım. sistemim brc. opetten 80 tl gaz alıyorum ve çevre yolu - şehir içi karışık (%60 - %40) 260 km yol yapıyor. maksimum hız 110 km ve çokta hassas ve itinalı olmayan kullanımda. eminim hassas ve itinalı kullanırsam (...
  11. ömürcan

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! kesinlikle bıyıkaltı gülümseyen bir alet ve gerçekten bazen çakal takılıyo :) bu arada arabanın beşik gibi olduğu, hele koltuk ısıtma açıksa çok güzel uykusu olabileceğinide söyleyelim ve bence akıllarda kalsın :) benimkide 2010 1.4 tsi dsg ve...
  12. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu serkan hoşgeldin.. ankaralı olman ayrı güzel.. umarım bol keyif alırsn :)
  13. ömürcan

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! evet makine magnumdur, hem kullanması hemde sahibi olması çok keyiflidir. elmada çok güzeldir armutta çok güzeldir :).. tabiki neyi kullandığımın ve o şeyi neyle karşılaştırdığımın farkındayım. sadece bu araca şu anda alıcı olarak bakan arkadaş...
  14. ömürcan

Tavan Yol Bilgisayarı ( Sorunlar Bitmiyor )

Ynt: Tavan Yol Bilgisayarı ( Sorunlar Bitmiyor ) o model bir vectra ile takas demek, sorunlarım bana yetmiyor, daha fazla sorun istiyorum diye bas bas bağırmaktır.. kesinlikle hem fiyat olarak hem araç olarak hemde sorunsal olarak mantıklı değil. önce bi sakin kafayla düşünün hatta hep beraber...
  15. ömürcan

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! araçlar kullanım performansı ve konforu olarak çok keyifliler ama mjeliada nın sölediklerine katılıyorum. 5.2 v8 hemi makine kulaklara çok daha farklı bir his uyandırsada aslında otobüs gibi bir alet. inanılmaz keyifli ve kesinlikle tatminkar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR