Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(
kullanabilme yeteneği ve fizksel olay birbirinen farklı tabi.. :) aağı yere deymeyen bir binici yürüdükten sonra herşeyi kullanır ama yürüyene kadar ve durduktan sonra çile çeker.. ben tekrarlıyorum F 650 GS her modelinde...
Ynt: Atiker ve Grand Cherokee
selam.. bende yavaş yavaş testler yapmaya başladım. sistemim brc. opetten 80 tl gaz alıyorum ve çevre yolu - şehir içi karışık (%60 - %40) 260 km yol yapıyor. maksimum hız 110 km ve çokta hassas ve itinalı olmayan kullanımda. eminim hassas ve itinalı kullanırsam (...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!
kesinlikle bıyıkaltı gülümseyen bir alet ve gerçekten bazen çakal takılıyo :) bu arada arabanın beşik gibi olduğu, hele koltuk ısıtma açıksa çok güzel uykusu olabileceğinide söyleyelim ve bence akıllarda kalsın :)
benimkide 2010 1.4 tsi dsg ve...
evet makine magnumdur, hem kullanması hemde sahibi olması çok keyiflidir. elmada çok güzeldir armutta çok güzeldir :).. tabiki neyi kullandığımın ve o şeyi neyle karşılaştırdığımın farkındayım. sadece bu araca şu anda alıcı olarak bakan arkadaş...
Ynt: Tavan Yol Bilgisayarı ( Sorunlar Bitmiyor )
o model bir vectra ile takas demek, sorunlarım bana yetmiyor, daha fazla sorun istiyorum diye bas bas bağırmaktır.. kesinlikle hem fiyat olarak hem araç olarak hemde sorunsal olarak mantıklı değil. önce bi sakin kafayla düşünün hatta hep beraber...
araçlar kullanım performansı ve konforu olarak çok keyifliler ama mjeliada nın sölediklerine katılıyorum. 5.2 v8 hemi makine kulaklara çok daha farklı bir his uyandırsada aslında otobüs gibi bir alet. inanılmaz keyifli ve kesinlikle tatminkar...