osenoglu kullanıcısının son içeriği

1. osenoglu

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum Aracınız hayırlı olsun, maşallah çok şık duruyor... kazasız kullanmanız dileğiyle....
  2. osenoglu

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Orhan bey, bende sizin gibi bayağı bir düşündükten sonra 1 ay kadar önce 96 model 5.2 ZJ aldım. İlk etapta araca alışamadım, çünkü otomobilden inip buna binince çok büyük ve inanılmaz karmaşık geldi. Ancak 1 ay içersinde acemiliğimi attım ve emin olun o...
  3. osenoglu

hunter06_1

Ynt: hunter06_1 Birkaç gündür foruma giremedim kusura bakmayın, aracın plakası 06-YB-2189.....
  4. osenoglu

Size İnandırıcı Geldi mi?

Ynt: Size İnandırıcı Geldi mi? Bence de yanlış bir bilgi, olamayacak bir durum....
  5. osenoglu

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Güle güle kazasız kullanırsınız inşaallah.....
  6. osenoglu

hunter06_1

Selamlar, Mesajınızı aldım teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemedim, forumdan ulaşırım umarım. Aracı Ankara dan aldım ancak araştırmalar sonucu İstanbul menşeili olduğunu öğrendim. Hatta eski plakasınıda buldum, aracın arka camında hem jeepgarage hem platınıum...
  7. osenoglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi
  8. osenoglu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
  9. osenoglu

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... İşte yeni arazi canavarım.... ;D
  10. osenoglu

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Herkese Selam, Sonunda bende bir 96 model ZJ ye sahip oldum.... İlk kez bu tür bir arabaya sahip olduğumdan bayağı bir acemiyim araç konusunda, forumun sayfalarını okumaktan gözlerim kızardı, ama herkesin eline sağlık güzel bir paylaşım sitesi... Aracımla ilgili bazı sorunlarım var, umarım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,957
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

Geri