ozgursenyurt kullanıcısının son içeriği

1. ozgursenyurt

land cruıser 100 jant takas

Ynt: land cruıser 100 jant takas mail adresim ozgur@globalantrepo.com.tr Aracımım üzerindeki jantlar değilde dahasonra aldıgım jantlar var bir defa kullandım... jantların resimlerini yolluyorum...
  2. ozgursenyurt

land cruıser 100 jant takas

Ynt: land cruıser 100 jant takas jantın resimleri var mı bende 275 70 16 kumho lastik ve jant var eğer uyarsa takas edebiliriz.
  3. ozgursenyurt

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi komple boyalı bir araç ama servis bakımlı diye biliyorum bir arkadasıma alacaktık o zaman sorduk.
  4. ozgursenyurt

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 gule gulle kullanın ben taşıyıcıyı söküp attım ben de ses yok su an :D :D :D :D :D
  5. ozgursenyurt

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) bende festivali kaçırdım takip edip avunayım... ;)
  6. ozgursenyurt

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) bi aksilik olmazssa cumartesi sabah kamp alanındayız.
  7. ozgursenyurt

Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için)

Ynt: Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için) muammer usta hakan usta ellerinize sağlık zorla beni lrci yaptınız.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  8. ozgursenyurt

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) çook güzel düşünülmüş geçen yıl ciddi sıkıntılar yaşanmıştı ve offroad yarışlarını yapamamıştık. Bu yıl çok güzel bir organizasyon olacağından eminim..
  9. ozgursenyurt

VX100 Jant ve Kumho Lastik

Ynt: VX100 Jant ve Kumho Lastik jant ve lastik güncel....
  10. ozgursenyurt

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum erkut arabana tekrar asık oldun mu :D :D :D :D
  11. ozgursenyurt

Ynt: VX100 Jant ve Kumho Lastik guncel.....
  12. ozgursenyurt

Ellerinize sağlık hakan usta muammer usta bugun ilk arazi tecrübesini de yaptık çok güzeldi...
  13. ozgursenyurt

Ynt: VX100 Jant ve Kumho Lastik guncel
  14. ozgursenyurt

hemen sana da yapalım murat abi :D :D :D :D :D :D
  15. ozgursenyurt

eyvallah erkutcum toyotaya kıyamadım valla onu expedisyona ayırdım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri