ozgursenyurt
2001 Toyota VX100 1992 Defender pick up
Ynt: Yeni aracım vx100
Abi far ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Bende izalasyonun zayıf olduğunu hissettim ve taktırmadan önce farın çevresini izole etmiştim fakat arka ampül girişlerini izole etmemiştim hemen o konuya da eğileyim.
Taşıyıcı konusunda da abi sana aynen katılıyorum huma oto bence de daha iyi bizdekilerde sesi sıfırlamak malesef mümkün değil.... Ahmet abiden bu konu ile ilgili bir hareket bekliyoruz.
Haziranda son tarih...
yoksa tampon için gittiğim de abi önce bu taşıyıcın sesini kes sonra tampona başla diyecem... ;D ;D ;D ;D ;D
tugsan75' Alıntı:Arda bey size de tavsiyem Huma otodaki taşıyıcıyı alın. Bende Antalya Ahmet ustadan ilk alanlardanım, memnunum ama Huma otonunki daha iyi, takan arkadaşlarımızın aracını kullandım, Özgür beyin dediği gibi hiç ses yok, bizimkisi modifiye etmemize rağmen çukurlarda ses yapıyor. ;D
Huma oto getirtmeden önce bu projeyi başlatan ve sağolsun beni kırmayıp yapan Ahmet usta birkaç eksiği iş yoğunluğundan tamamlayamadı,bizde öyle kuzu kuzu bekleyip idare ediyoruz ;D ;D ;D
Abi far ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Bende izalasyonun zayıf olduğunu hissettim ve taktırmadan önce farın çevresini izole etmiştim fakat arka ampül girişlerini izole etmemiştim hemen o konuya da eğileyim.
Taşıyıcı konusunda da abi sana aynen katılıyorum huma oto bence de daha iyi bizdekilerde sesi sıfırlamak malesef mümkün değil.... Ahmet abiden bu konu ile ilgili bir hareket bekliyoruz.
Haziranda son tarih...