Yeni aracım vx100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgursenyurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,947
Ynt: Yeni aracım vx100

tugsan75' Alıntı:
Arda bey size de tavsiyem Huma otodaki taşıyıcıyı alın. Bende Antalya Ahmet ustadan ilk alanlardanım, memnunum ama Huma otonunki daha iyi, takan arkadaşlarımızın aracını kullandım, Özgür beyin dediği gibi hiç ses yok, bizimkisi modifiye etmemize rağmen çukurlarda ses yapıyor. ;D

Huma oto getirtmeden önce bu projeyi başlatan ve sağolsun beni kırmayıp yapan Ahmet usta birkaç eksiği iş yoğunluğundan tamamlayamadı,bizde öyle kuzu kuzu bekleyip idare ediyoruz ;D ;D ;D

Abi far ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Bende izalasyonun zayıf olduğunu hissettim ve taktırmadan önce farın çevresini izole etmiştim fakat arka ampül girişlerini izole etmemiştim hemen o konuya da eğileyim.

Taşıyıcı konusunda da abi sana aynen katılıyorum huma oto bence de daha iyi bizdekilerde sesi sıfırlamak malesef mümkün değil.... Ahmet abiden bu konu ile ilgili bir hareket bekliyoruz.
Haziranda son tarih... ;) ;) ;) ;) yoksa tampon için gittiğim de abi önce bu taşıyıcın sesini kes sonra tampona başla diyecem... ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Çok teşekkür ederim. Fotolarda bahsettiğiniz açıklığı fark etmek oldukça zor.

ozgursenyurt' Alıntı:
Arda bey aydınlatması çok mükemmel değil Ama eskisinden %30 daha iyi aydınlatıyor.Ebay de zenon kiti olan bir de olmayan model var dı ben gümrükte sıkıntı olur diye zenonsuz alıp burada aldığım bir zenon kitini taktım.Farın üzerinde let gibi birsey var bunlar parklarla yanıyor ve aydınlatmada hiç bir işe yaramıyor sadece görselliği var. Şunu da belirtiyim orjinal farı gibi yuvasına rahat oturmuyor çaurluklarada siyallerin olduğu yerde belli belirsiz bir açıklık kalıyor...
İstepme taşıyıcıya gelince Antalyadan ahmet abiden aldım...bunu ayrıca huma otodanda alabilirsiniz.sert çukura girince ses yapıyor onun dışında sıkıntı yok....

Mesaj alınmıştır. Çok teşekkür ederim.

tugsan75' Alıntı:
Arda bey size de tavsiyem Huma otodaki taşıyıcıyı alın. Bende Antalya Ahmet ustadan ilk alanlardanım, memnunum ama Huma otonunki daha iyi, takan arkadaşlarımızın aracını kullandım, Özgür beyin dediği gibi hiç ses yok, bizimkisi modifiye etmemize rağmen çukurlarda ses yapıyor. ;D

Huma oto getirtmeden önce bu projeyi başlatan ve sağolsun beni kırmayıp yapan Ahmet usta birkaç eksiği iş yoğunluğundan tamamlayamadı,bizde öyle kuzu kuzu bekleyip idare ediyoruz ;D ;D ;D

Merhabalar

Yaklaşık 4 ay oldu huma'dan stepne taşıyıcısını alıp takmam. Ses dediğiniz gibi yok tek sıkıntım sağ arka sis lambasını lastik perdeliyor onun dışında problemim yok.

Selamlar

userarda' Alıntı:
Merhabalar

Yaklaşık 4 ay oldu huma'dan stepne taşıyıcısını alıp takmam. Ses dediğiniz gibi yok tek sıkıntım sağ arka sis lambasını lastik perdeliyor onun dışında problemim yok.

Selamlar

gule gulle kullanın ben taşıyıcıyı söküp attım ben de ses yok su an :D :D :D :D :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR