PAJEROARIYORUM kullanıcısının son içeriği

1. P

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? güzeller bence
  2. P

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. mıtsubıshı L 200 4*2 modelının yıllık vergısı 800 küsür tl fakat 4*4 lerı hususi gectıgı ıcın vergısı yıllık 2900 tl aynı motor gucune sahıpler
  3. P

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. 4*4 ler ticari olarak gecmedıgı vergılerı baya yuksek oluyor fakat 4*2 leriın vergılerı 1.6 bınek otodan daha dusuk oluyor vergılendırme sıstemı değişik
  4. P

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları cok emek harcadı yakından takıpetdık ama cok guzel bır ıs cıktı hayalını gercekleştırdı darısı bızım basımıza cok ama cok guzel bır araç oldu kazası belasız kullan dostum
  5. P

Lada'mı Değiştiriyorum 95 le 2000 Arasındaki Farklar Nelerdir ?

Ynt: Lada'mı Değiştiriyorum 95 le 2000 Arasındaki Farklar Nelerdir ? öncelikle hayırlı olsun aracın fakat bır seyı soylemeden gecemeyeceğim eskı nıvan cok daha dağ kecısı gıbı duruyor yenı aldıgın daha cok asfalt aracı gıbı en kısa zamanda bunuda kecı kıvamına getırıp resımlerını yollarsan daha...
  6. P

Serbest Muhabbet (Geocaching)

Ynt: Serbest Muhabbet (Geocaching) bekleyın bekleyın az kaldı şu gps cıhazını bır alayım sıırt,elazıg,kahramanmaraş,ordu,giresun ve ankaraya cok guzel kutular gomecegım ve sakladıgınız kutularında bır cogunu bulacagım özellıkle canakkalede hele anzak koyundakını gps sız bulacagım :)
  7. P

Serbest Muhabbet (Geocaching)

Ynt: Serbest Muhabbet (Geocaching) gps cıhazı alabılrsem ankaradada başlatacagım bu olayı cunku ankarada Geocaching ilgilenen bu oyunu oynayan kımse ne duydum nede ınternetde gordum 2 hafta sonra canakkaledeyım gps cıhazı olmadan arayacam anzak koyundakı kutuyu resımlere bakarak arayacagım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri