Lada'mı Değiştiriyorum 95 le 2000 Arasındaki Farklar Nelerdir ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,878

Bünyamin_01

((((lada niva 2000 1.7.i))))
Yer
ADANA
selam gezenbilir ailesi yeni almış olduğum 95 nivamın modelini yükseltmeye karar verdim 2000 model ile yalnız 95 ile 2000 arasındaki olumlu ve olumsuzluklar nelerdir yardımınıza ihtiyacım var 2000 artıları şunlar hidrolik direksiyon, camlar otomatik arkada romork çekicisi ruhsata işli lpgli işli ön tampon çelik jant 205 75 15 lastik yan ayakıklar aynı zamanda araç orjinal değişen parça yok boya yok ve 90 binde yorumlarınızı bekliyorum.95 ise düz sadece üzerinde ok144 lastik var kaporta yeni yapıldı merkezi kilit alarm

Etiketler
Ynt: Lada'mı Değiştiriyorum 95 le 2000 Arasındaki Farklar Nelerdir ?

bu 95 oln yakında 2000 olanıda yüklerim

DSC00831.jpg

2000 tek nokta enjektörlü.

LPG uygulaması için mikser sorunu vardı bu tek noktaların, sanırım Çelik Motor bu tipe uygun mikser getirmiş, bu sorun kalmamış.

95 karbüratörlü ile 2000 enjektörlü arasında bir fark var. Fark besleme sisteminden kaynaklanıyor, tabii ki enjektörlü olan daha iyi gidiyor. Genelde basit yapı arazide tamiri kolaydır diye tercih edilir ama daha önce 96 karbüratörlü kullandım, şimdiyse 2008 enjektörlü var, her ikisinde de besleme arızası yüzünden arazide sorun yaşamadım.

205/75/15 ebatları 96 karbüratörlüde kullandım. Uzun vadede aktarma organlarını yoruyor, aklınızda bulunsun. Zaten muhtemel bu lastik asfalt lastiği, olmadı AT'dir. Araziye giriyorsanız OK144 benzeri bir lastiğe ihtiyacınız olacak.

Model yükseltmişken en azından 2003 bulmanızı tavsiye ederim. 2003 ve üzeri 4 nokta enjektörlü ve 2000'e göre daha iyiler.

2006 sonrası ise mekanik anlamda biraz daha güçlendirilmiş durumda ve 8 nokta enjektörlü..

sagol bilgiler için yavuz ustam yavaş yavaş yükselicez artık 95 e birbuçuk ay bindik bakalım 2000 e ne kadar binicez

arada fazla fiyat farkı yok ama 2000 nin artıları çok ondan tercihim

en güzel yanı hidrolik direksiyon olması hocam bunun yanında çeki demiri, ruhsata işli olarak ön demir tampon, üzerinde sis lambaları, otomatik cam, merkezi kilit, alarm, çelik jant, lastik, yan ayaklıklar, ve arabada değişen yok boya yoçok para harcamışlar zaten ben 3. elim aracın garanti kağıdı kullanma kılavuzu bile duruyo biliyosunuzki bu ekstıralar baya bir para tutuyo bende biraz taban izalasyonunu yapıcam resimlerini en kısa zamanda iletirim saygılarımla

slm hocam bahsettiğim nivayı aldım nasıl bi fikir versen

DSC00882.jpg

öncelikle hayırlı olsun aracın fakat bır seyı soylemeden gecemeyeceğim eskı nıvan cok daha dağ kecısı gıbı duruyor yenı aldıgın daha cok asfalt aracı gıbı en kısa zamanda bunuda kecı kıvamına getırıp resımlerını yollarsan daha guzel yorumlar yapabılırız nacizane

kazasız belasız bol çamurlu sürüşler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR