Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?
Anlayışınız içinteşekkür ederim.Bu arada fena halde üşütmüşüm evde yatıyorum.Annemle babam işte.okulu asmam konusunda gösterdiğiniz hassasiyet içinde teşekkür ederim. :)
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?
Yasiko amca ,ben bu siteyi tatilde tanıştığım bir abi sayesinde buldum.Anne ve babamı üye olmam için ikna edebilmem 3 ayımı aldı.Önce onlar bir süre forumu incelediler daha sonra bu forumun benim yaşımdakilerede uygun olduğunu...
Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları
Kemer Üçadalar mevkiinde 20 metrelerde mağara dalışı yapmıştım.Maalesef fotoğraf yok.Mağara içinde sarkıt ve dikitler var.
Ynt: Kartepe' de Tekelciliğe Son ...
Böyle büyük çaptaki kayırmaların önünü kesmsk bu memlekette çok zor.Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor.İnşallah başarırız.
Ynt: İlk Motosikleti Alırken
Çok yakın bir arkadaşımda aynen sizin gibi düşünüyordu.İstediği zaman ineceğini söyleyip arkama aldım.Maksadım 100-200 metre kadar bir mesafe katedip indirmekti.O gün 120 k.m yaptık.Şimdi ise motosikletçilere farklı bir gözle bakıyor.
Ynt: Sivil Erke Dönergeci
Eğer bu gerçekse adamların vay haline.Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz.Ya bir kazaya kurban giderler yada bu aleti piyasaya sürmeye ömürleri yetmez.