Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
Insanlar ofrroad yapabilmek icin bir arabaparasi daha harciyor siz (4×4 ise) sadece guzel lastik ve birazda aracinizi yukseltmekle baslayin once on yargilariniz silinecek sonra bu mesajiniz icin pisman olacaksiniz. Bu araca offroad bazında...
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
selam dostlar. bir bulusma organizasyonu olursa bende gelmek isterim 4x4 aracim ne yazikki yok.gul gibi actyon sports'u sattim. hergun aklima 4x4 bir arac alayim diye geliyor siz siz olun satmayin.
ama bir arkadasima cherokee topladik onunla...
Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)
Actyon lar vergi indiriminden faydalanamazlar
Arkadaslar bu yil vergi indirimi icin dilekce verip indirim yaptiran var mi? Ben dun gittim bostancidaki vergi dairesine ayin 15inden sonra alicaz dedi geri gonderdi beni. Sistemlerine...
Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı
resimler çok güzel bakalım zamanla bende aracı bu şekle sokarım gibi görünüyor. tabi önce babamdan geri almam lazım :) spacer koyarak lastikleri biraz dışa taşırsanız daha iyi olur gibime geliyor bu kadar şey yapmışsınız o eksik kalmış..
Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği
geçmiş olsunda bu resim de boyke ulu orta koyulurmu satarken delil olarak önünüze koyarlar fiyat kırarlar...
bahsettiğiniz kazadan sadece kırık farla çıktıysanız ya çok usturuplu düştünüz yada araçlarımız hakikaten tank gibi
Ynt: 23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***)
çok güzel bir gezi olmuş orada bir eksik var siyah actyon sportsun eksikliği hemen belli oluyor en kısa sürede kavuşmak ümidiyle...
iyi bayramlar bu arada
Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU
bencede son limitine kadar zorlanırsa denildiği arızalar çıkabilir ama benim araç için yaklaşık 3 saat ayarlama yapıldı map yada harita diyorlar oralardaki değerleri uygun dozda yukseltti ben gayet memnunum kim ne derse desin :)
500TL civarında bir fiyata yapılıyor bu işlem maslak sanayide ECU Power diye bir yer yapıyor yapan arkadaş Alper:0532 242 55 56 Actyon sportslu Ali Atay diye selamımı söylerseniz bir indirim söz konusu olur sanırım!
gelelim kullanım detaylarına:
alt...
Ynt: actyon sports'a chip tuning
Abi aklimda vardi ama yaptirinca arabada problem cikabilecegini dusunuyordum kafamdaki on yargiyi sildi bir arkadas yaptirirkende gordum sıkıntı yaratacak bir durum degilmis! Simdi yakit olcumu yapiyorum dedikleri gibi yakitta duserse tadindan yenmez:))
Bu islemin maliyeti 500TL ufak bir pazarlik soz konusu oluyor
Yakit ile ilgili daha fark edemedim bilahre onu bildiririm
Merhaba ben maslakta yaptırdım uzun araştırmalar sonucu bu işte en iyi yer bence maslakta ECU FAST. sonuçta hassas bir konu herkese ellettirmemek lazım. araç için tahmini bir beygir verdim. dyno ya sokup ölçtürmedim. belkide 42 beygir almışımdır ölçüm...
Selam Arkadaşlar,
Aracımın gücünü yeterli bulmama rağmen farklı markalarda insanların olumlu yorumları üzerine Aracımın beygirini arttırdım. Gözle görülür bir artış söz konusu. Çok kolay bir uygulamaymış şimdiye kadar niye uzak durdum diye kendime kızıyorum herkese de tavsiye ederim. bayramdan...
Arkadaşlar dün Maslak sanayide bulunan ECU FAST ' e gidip aracıma chip tuning yada yazılım ile beygir arttırma işlemini yaptırdım ilk izlenimlerim gayet olumlu aklıma takılan olumsuz bir durum olmadı. Aracı ölçüme çıkarmadık ama 170bg civarında olacağını...
Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ
son iki seferdir total excellium deniyorum gerçi iki sefer de zam gelmiş ayrı fiyatlardan aldım.
100TL mazot ile şehir içi kullanımda 300km yol yaptım. bence total fena değil