Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, daha önce fotoğraf deneyimi olmamış biriyim. Bugün bir makina gördüm Zenit 122 adında bir makina. Bana çok çekici geldi. Nasıl bir makinadır, keyif verir mi? Özelliğini araştırdım biraz ama bir şey bulamadım. Amacım duran nesneleri çekmek genelde. Açıkcası büyük amacım eğlence...
Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok)
Beklentilerinizden neleri karşılamadı? Merak ettim :) Kilitli dif. olan bir araç yerden yüksek bir araç. Bildiğim kadarı ile içi bir otomobil konforunda olan bir araç :) Neleri karşılamadığını cidden merak ettim :D
Ynt: Model Araba...
Yarın (19 haziran 2011) Ankara Batıkent'te 6-7 kişi toplanıyoruz. Katılmak isteyenleri bekliyorum.
Yer: Atlantis city'nin arkasındaki pazar yeri. (ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz. Metrodan indiğinizda gimsa nın önündeki yoldan aşağıya doğru geldiğinizde alanı...
Ynt: Dacia Duster Testleri
desenize iyiki suda stop etmemiş :D Çok iyi bu kadar başarılı olacağını zannetmezdim. :) Seneye bir araba alıcam Aslında Hız ve modifiye düşkünü birisiyimdir ama aşırı hızdan Öbür tarafa göç etmekten korkuyorum :) onun için bir jimny veya duster düşünmekteyim :)...
Ynt: Model Araba...
başlığın ilgi çekmesine sevinidm. Defender'in birebir modelini yapmak mümkün. O ancak defender'in modeli elektrikli bir rock crawler olur. Buradan fotoğraflarını görebilirsiniz.
http://www.hobbyrc.com/forum/threads/43447-Crawler-Foto-Galerimiz...
Ben Ankara'dayım. Buluşma...
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
abiler kusura bakmayın ama konuyu birkez daha okuyun bence. Serkan abiye neler dendiğini bir kez daha görün. Sonra hak vereceksiniz.
Saygılarımla CAN..
Merhaba belki ilginizi çeker veya burada da modeller ile ilgilenen vardır diye başlık açmak istedim. Ben 1 yıldan uzun süredir modelcilikle ilgileniyorum. Aracımı alalı daha 5-6 gün anca oldu. Aracım: HPI Savage X 4.6 Reverse modeli. Buyrun fotoğrafları :
By quickcan at 2011-04-08
By...