Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Kızılcahamam'dan Çerkeş yoluna girilerek Işık Dağına doğru yol alınacak
olarak 20 km sonra Yağcı Hüseyin Köyü sapağından girilecek
bitiminden sonra Karagöl'e ulaşılıyor
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Bizler bu seneki ışık dağı etkinliği nasıl olacak kim başlık açıcak kim gelecek kim gidecek diye düşünürken sağ olsun Metin arkadaşımız bu işi halletti. kendisine teşekkür ediyorum .çoğumuz birbirimizi senede bir yapılan bu...
Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi
Bilge işin içinde uçak var benim haberim yok. bir arar insan bizde incelerdik şu makineyi merak ettim şimdi bak
Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.
Abdi abiyi bacanağı için karavan almaya ankaraya geldiğinde tanımıştım daha sonraları bir kaçkez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu çok iyi niyetli güleç yüzlü harbii bir insandı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimizin başı...
Ynt: Alkoven Başka Araca Geçermi...
başka bir araçtan sökülen alkoven kasa başka bir araca takılamaz çünkü diğer araçtan onu tek parça olarak sökmek pek mümkün değildir.alkoven kasa araca uygulanırken o aracın ölçülerinde ve aracın taban kısmından başlanarak tüm duvarlar tavan dahil tek tek...
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)
ışık dağı kampının bir önceki hafta yapılacağını düşündüğümüzden evdeki tadilat işimizi 27 nisana almıştık.şimdi tersine çevirdik.bu yüzden evde 20 gün mutfak olmayacak.20 günün açlığını 2 güne sığdırmamız lazım...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Yeni araç hayırlı olsun Atilla abi.ben alkovenli karavan yaptırmasaydım aklımdaki araç 17 metreküp dü hiç diğerlerine bakmadım.sebebi ise tavan yüksekliğini asansör yatak yapmak için kullanacaktım.tavan yüksekliği yatak...
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
yapılabilir ama çıkma olarak ayakları sağlam üstü bozuk bir koltuk bulmak lazım.bu ayaklar kesilerek çıkartılıp yatarlı koltuğa kaynakla monte etmek lazım ama bu işlemi sanayideki bir ustaya yaptırmak zor uğraşmazlar.(benim işim bu...
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
arka koltuğu yatarlı yapmak için yatarlı sistem yeni bir koltuk koymak gerekli .orjinal koltuğun sabitlenmesi için aracın tabanında orjinal geçme yerleri var.sonradan yatarlı koltuk için aracın tabanını delmek gerekir buna razı olursanız...