Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Benim dusterımda böyle bir problem yaşamadım fakat bundan önceki kangoo aracımda buna benzer bir pronlem bende yaşamıştım yakıt göstergesi ile ilgili
Ynt: Duster Kolçak
Ben taktırdım serviste orjinal kolçak hiç bir yer iptal olmuyor yarın resim koymaya çalışırım gayet güzel oluyor ve içi gayet kullanışlı
ne varsa at içine alabildiğine alıyor banamısın demiyor ;D
Fiat olarak tam bir bilgim olmamasına rağmen 250 civarı herhalde ben benim...
Ynt: Duster Macera Paketi Montajı
Valla bizim esat taş kullananlar listesinde adı mevcut
aracına macera paketi (çamuluk üstü plastik + kapı plastikleri)
yağmurluk 4 adet ön ve arka camlar kol dayama 1.400 tl ye hepsini montaj dahil ve maliyetine yakın fiyatlara taktırdı.
Bilginize
Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)
hiç üzülmenize gerek yok çünkü ogünden bugüne araca 600 tl zam geldi 400 tl personel indirimi aldım aracı bugun alsak 38.500 metalik renk 400 =38.900 yapar bi 500 fazla olmuş ama oda bölgeden kaynaklanıyordur.
Ynt: Neden Dacia Duster?
Bendede aynı problem var ben servise götürdüm her modelde olmadığını bu modeldede bulunmadığını söylediler onlarda emin değildi ama
hocalarına sorup haber vereceklerdi.
Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü
Selamlar kaner bey uygulama takribi ne kadar tutuyor ve nerde yapılıyor
bilgi verirseniz sevinirim
teşekkürler