Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)
Arman boyacı buluşup beraber gidebiliriz tabi ki sevinirim bana 0554 542 47 84 numaradan ulaşabilirsiniz. Bizde yolu bilmiyoruz o yüzden burada yazdım varsa konvoy katılalım veya İstanbul dan giden yolu bilen...
Hayırlısıyla 2 adet 4x4 Duster ile katılacağız İstanbul dan. Nasıl gidilecek İstanbul dan gelenlerin konvoy olarak gideceği bir buluşma noktası veya irtibat telefonu varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Ynt: Off Roadçu Duster
Artık muart beyi mor gomlek tişörtte kurtarmaz kendisine ben mor tulum bulup alacağım komple :) Birkaç gündür yoğunluğum nedeniyle giremiyordum foruma yine epey hareketlenmiş idaalar havada uçuşuyor. :o Bizim duster la bu idaalaa cevap vermek lazım ilker bey ;D
Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1
Dustercan fena isim olmadı valla ;D bizim test aracının lakabı olarak kullanabiliriz ne olsa bizi hiç bir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı :)
Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1
Sayın müdürüm nöbet durumumu ona göre ayarlarsanız katılabilirim.Yoksa kayışdağı etkinliğinde olduğu gibi bayiden çıkarken yine arkanızda el sallarım :)
Bence bizim insanımızda bi gösteriş merakı var FULL olsunda çamurdan olsun :) Herkesin full kavramı farklı.
Hegün köprü yolunda 5 ,6 adet mercedes c180 amg görüyorum hepside beyaz kızılay dağıtmış gibi arkadaş :)
Ynt: Duster Fan Club Türkiye
Herkeze merhaba fiyat ve araç ile diğer bilgilerle ilgili olarak 0554 542 47 84 numaralı telefondan bana ulaşabilirisiniz İlker beyle görüştük ben yardımıcı olacağım tüm forumdaki arakadaşlara.
Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:) Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.
Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:) Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.