Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Kurban Bayramında aşağıdaki gemi turlarından birisi için bayan kabin arkadaşı arıyorum.
http://www.gezisitesi.com/cruise/kurban-bayrami-cruise-turlari/napoli/merkez/sovereign-ile-bati-akdeniz-promosyonlu/cruise5788.aspx...
Merhaba,
Birlikte gideceğim arkadaşım iş programının değişmesi nedeniyle bana katılamayacak. Bu nedenle Selimiye'deki tatil ve yelken eğitimi için bayan oda arkadaşı arıyorum. 8 Ağustosta giriş, 14 Ağustosta çıkış yapmak üzere oda-kahvaltı ve yelken eğitimi ücreti kişi başı toplam 500 TL'dir...
Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?
Aynı dili konuşmanın insanların arkadaş olmasına engel olamayacağını yaşayarak öğrenmiş birisi olarak söyleyebilirim ki biraz zeka, biraz anlayış, biraz hoşgörü, biraz açık gönüllülük, biraz açık görüşlülük iletişim...
Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli?
Kurban Bayramında nereye gitmeli sorusunun cevabını bulabilmiş değilim. Tunus mu, Fas mı, Türkiye mi, İspanya mı, her yer dünyanın parası mı?... Çıldırmak üzereyim. İMDAAATTTT!!!!!
Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?
Bu arada ben de bayram tatili için alternatifleri araştırıyorum. Öneriler alabillirim.
Ayrıca böyle ucuz biletleri nasıl buluyorsunuz?
İspanya niyetim vardı ama biletler ateş pahası. Sadece bilete dünya kadar para vereceğime seyahat acentalarının...
Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?
Ben Eylül-Ekim döneminde 15 gün boyunca İsviçre'yi ve Almanya'da Münih ve Stuttgart'ı gezdim. CS kullandım ilk kez ve sorunsuz bir gezi oldu.
Stuttgart'ı tavsiye etmiyorum. Ama gitmek istersen her rehber kitapta tavsiye edilen turistik yerlerin...
Haklısın Sedat o cesaretin ve medeniliğin gösterilmesi gerekirdi. Telefonu çaldığı halde hiçbir aramama cevap vermedi, yani telefonu çekiyordu fakat açmadı. Ben Türkiye'ye döndükten bir süre sonra mesaj göndermiş...
Bilgilerini paylaşma nezaketini gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Planlamış olduğum İsviçre ve Almanya gezimi tamamlayıp iki hafta önce yurduma döndüm. Bern, Zürih ve Münih'te CS'den (couchsurfing) ev...
İsviçre gezimi planlarken tesadüf eseri öğrendiğim couchsurfing'e üye oldum, hospitalityclub'tan da onay bekliyorum. Couchsurfing'te birkaç yazışma da gerçekleştirdim. Beni misafir etmek isteyen birkaç bayan arkadaş çıktı. Ama çevremden gelen bazı kuşkucu fikirler beni tedirgin etti. Sizce ne...
Merhaba,
22 Eylül'de Cenevre'ye uçuyorum. Orada yaşayan bir arkadaşımda üç dört gün kaldıktan sonra tek başıma İsviçre'yi gezeceğim. Belki birer gün diğer şehirlerde ve birkaç gün Zürih'te kalıp trenle Münih'e oradan Stuttgart'a geçeceğim. Stuttgart ve Münih'te akrabalarımda kalacağım. 6 Ekim'de...