Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)
gercekten cok guzel bir geziydi! bende kendim ve forum uyesi olmayan ancak geziye katilan arkadaslarim adina bu etkinligi organize eden herkese cok tesekkur ediyorum! (:
gezenbilir altina adini yazdigi her etkinligin altindan basariyla...
Su listeyi olusturmaya baslayalim sayin hocamizin dedigi gibi. Ben 86 kg'mim ve sanirim ideal bir yolcuyum ucmak icin. (: Sabirsizlikla bekliyorum festival tarihini!..
Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi
Super bir etkinlikti! Biz (Ben ve Candu) ilk gezimiz olmasindan oturu biraz sessiz ve sakindik ama bu ileriki etkinliklerde duzelecektir. (:
Cekilen fotograflari sevgil Nusret gibi Picasa'ya atabilirsek herkes rahatca ulasabilmis...
Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi
sanirim hava biraz yagisli olacak. ama yinede gidiyoruz degil mi?
yarin kadikoyden binicem ama arabayi tam olarak nasil bulabilirim. soforun telefonu felan var mi?
Merhabalar,
19 Mayis nedeniyle uzayan hafta sonunu Sapanca'da degerlendirmek istiyorum. Acaba bana orada kalabilecegim otel tavsiye edebilir misiniz? Otel temiz ve nezih olmali.
Tavsiyelerinizi acilen bekliyorum.
Umarim yardimci olabilirsiniz.
Iyi gunler.
Onder Satiloglu
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)
Bende bir kac arkadasimla katilmayi planliyorum.
En gec bir saat icerisinde sayi konusunda kesin haber verip odemeyi belirtilen hesaba yapacagiz.
Vakitin daraldigini biliyorum ama grup olarak birseyler planlamak ve...
Ynt: Gezi Planı Yapmalıyım, Tavsiyeleriniz?
Murat Bey,
Oncelikle tesekkurler misafirperverliginiz icin.
Safranbolu'yu donus yolu uzerine koyabilirim diye dusunuyorum. Assos tarafindan baslarsam geziye Ege kiyisi boyunca Fethiye'ye gidene kadar gorulebilecek yerler konusunda fikir verebilir...
Merhaba,
17 Temmuz gibi Amerika'dan bir arkadasim ve babasi Turkiye'ye geliyorlar. Bende
kiymetli misafirlerime guzel bir gezi plani hazirlamak istiyorum ama bulusma
gunu yaklastikca bunun o kadar kolay olmadigini anladim...
2 hafta kalacaklar. Biraz dinlenip denize girmek ve biraz da tarihi...