sduran kullanıcısının son içeriği

1. sduran

Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik

Ynt: Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik Tarık selam :) cj5 e olur mu o dodikler ? bu arada bu sene gelemedim oyunlara seni tepenin başına çekmeye artık bidahakine :D
  2. sduran

98 Discovery'mi Satıyorum

Ynt: 98 Discovery'mi Satıyorum Erdem selam ;) görüşemedik bi süredir uzak kaldım galiba :( neyse yakında dönecem umarım aranıza az kaldı :) araçta yükseltme , procomp amositörler , tmax 9000 vinç , safari snorkel , goodyear wrangler MT lastikler , tepe sisleri ve ön sisler , lpg , dörk tekerde...
  3. sduran

98 Discovery'mi Satıyorum

Ynt: 98 Discovery'mi Satıyorum bu araç hakkında detaylı bilgiyi benden alabilirsiniz :D ne de olsa abimin aracı ama merak etmeyin ben fazla kullanmadım ;) :D :D :D
  4. sduran

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) son dönemlerde işlerim çok yoğun olduğundan ve bazı başka durumlardan gezilere katılamadım hatta siteye bile bakamadım :(( ama bu geziye katılmayı çok istiyorum 2 kişi olarak bungalowlara adımı yazarmısın koza P.S. (son günlerde bi...
  5. sduran

Gezenbilir Polar Montlarımız

bana 1 adet M yeter şimdilik 01- Ufuk - (1 XL) 02- Jeep34 - (2 XL + 1 L) 03- sduran - (1 M)
  6. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) yaa ne war ki seni kilo almaktan kurtarmak içindi bütün çabam :(
  7. sduran

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Sedat ayıp oluyor okadar çiğ böreği yiyen bana teşekkür yok mu ;D şaka bi yana Uğur abi başta olmak üzere emeği ve sevgisi olan herkese tekrar sonsuz teşekkür ederim
  8. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Tarihi ben vereyim bu akşam saat 21.00 ;D ;D ;D
  9. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) yaa niye üstüme geliyosunuz yaaaw :( 4 adet çiğ börekten ne olur ki ???
  10. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) yokk yaaaw sen beni karıştırdın galiba ;D ;D ;D
  11. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Hakan bilir gerçi ama siz beni bide offroad'ta görün ;D
  12. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) başkası da mı hüpletti çiğ börekleri ??? valla kaçırmışım ;)
  13. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) ben de kendi adıma katılan herkese teşekkür ederim ço güzel bir gündü tek sıkıntı Sedat sayesinde çiğ böreklerin yetersizliği oldu ;D
  14. sduran

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) ben aracımla (umarım yetşirir hala yatalak durumda :( ) Taksim ekibindeyim bu arada Taksim'de buluşma noktası AKM önü diil yan tarafındaki otoparkın oradaki çaycının önü olacak şaşırma olmasın AKM nin önü trafik açısından beklemeye müsait olmaz
  15. sduran

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur abi geçmiş olsun valla üzüldüm yaa durduk yere benim yüzümden patlattın amorsitörü :( vallaa sana, Yüksel'e ve Mert'e ne kadar teşekkür etsem azdır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri