Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
ama sanırım bu makinalar ancak dışarıdan elektrik alarak çalıştırılabilir değilmi süreyya bey? ben hiç elektrik almıyorum, o zaman elmatikle yıkamaya devam galiba :D
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
iskender bey hoşgeldiniz aramıza, sizinle telefonda tanışmıştık biz zaten:)) güneş paneli için aramıştım sizi...hatırladınızmı beni?
sayın racoed bu konulardan hiç anlamam :) yanlış anlayıp yanlış birşeylerde yazmış olabilirim, eğer öyleyse idare ediniz :D kendi çapımda yardım etmeye çalıştım
saygılar vede sevgiler tüm dostlara
bir tarafı çakmak girişi diğer tarafı normal priz olan bir aparat var, çok kullanışlı her türlü kullanılabiliyor, ben laptop için almıştım çok memnunum, fiyatı 70- 80 arası, media marktan 80 tl ye aldım ben.... kolay gelsin..
haydi hayırlısı süreyya bey, çok mutlu olursunuz umarım karavan yaşamında, ben çok sevdim bu yaşam biçimini çoook eksiklerim olmasına rağmen...... selamlar
sayın karagözlers yeni karavanınız hayırlı olsun çok sevindim, kazasız geziler dilerim, şimdi nerelerdesiniz? ben izmirdeyim şu sıralar, bu yakınlardaki arkadaşlarla görüşmek isterim...
karavanda sürekli yaşayan dostlar nerelerdesiniz? yakınlarda...
Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?
teşekkür ederim yusuf bey, inşallah gelirim, görüşmek dileğiyle saygılar..
Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?
sevgili yusuf, cavid bey vede süreyya bey teşekkür ederim, süreyya bey ben hiçbirşey için geç kalınacağını düşünmüyorum, zararın neresinden dönersek kar oradadır, yollarda görüşmek dileğiyle, kolay gelsin
Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?
sayın karagözlers bende uzun zamandır düşünüyordum(karavanda sürekli yaşamayı),ama çok karşı çıkan oldu vede cesaretim kırıldı, hatta bir ara herşeyden vazgeçip karavanımı satmayıda düşündüm, sağolsun burdan...