sercan34_34 kullanıcısının son içeriği

1. S

XJ için Bushwacker Dodik Takımı

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı slm dodikler uzun şase defender için uygunm?
  2. S

satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum anladım ilanları takip etmem gerekiyo heralde
  3. S

satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum abi 10.ooo tl gibi
  4. S

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum açıkçası 10.000 bu arada nası ayırd edebiliriz ruhsattaki bilgiler bize yardımcı olrmu yoksa illaki bi cj ustasının görmesimi gerekir
  5. S

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum becede en doğrusuda bu araçtan uzak durmak bu arada kırıter 74 model ve üstümü vede kesinlikle cj olmasımı ?
  6. S

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum
  7. S

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum bu araccı 3750 kadar indirdim eksikleri motor yağı suyu karıştırıyor ama en önemlisi araç willys 1942 doğrumu olur yannışmı olur bilmiyorum bir önceki sahibi koportasınını toplamış ancak araç wragler görünümünde dolayısıyla şasi nosu beni düşündürüyor
  8. S

Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum bahsettiğiniz gibi bu bir ( sevdamı virüsmü ) bi kere gönlümüz kaydı off roadmı gündelikmi konusuna gelince genelde gündelik ama cj siz vs..arazi olmaz heralde aracın boy ve kilosuna gelince bu sevda aslında cj 8 le başladı ancak cj 8 biçimlendirmek ve...
  9. S

herkese slm aranıza yeni katıldım herşey 5 sene önce başladı işyerinden bir arkadaşım bu araçlarla beni tanıştırdı ve olanlar oldu ama henüz cesaret edip bir cj sahibi olamadım ama bu kez kararlıyım ve tam olarak ne istediğimi biliyorum ancak fazlasıyla bilgi eksikliğim var düşük fiyata alıp...
  10. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum alınan no ruhsata işlenmesi gerekicekmi ? yani her muaynede veya çalınma gibi durumlarda sorun olabilir bu arada hardtopun fiyat nedir :)
  11. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum ünal kardeş ben bu aracı açıkçası almak üzereyim anlşma yaptık gibi ama kupa beni fazlasıyla düşündürüyor şase numarası uygun olmamaması gibi bi durum olabilirmi olursa şayet muaynede sıkıtı olur ve muayneden geçmez gerçi aracın 1 sene muaynesi...
  12. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum açıkçası araç willys ama bir önceki sahibi toplamış hatta aracın ön panjur falan wragler şuan araç cj 7 uygun gibi duruyo
  13. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum olur ilginiz için çok tşk pazartesi görüşürüz iyi geceler
  14. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum istanbul avrupa yakası
  15. S

Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum peki maliyeti ne tutar bilginiz varmı ve yapan yerler neresi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri