Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da (29 Ağustos-04 Eylül 2011)
Canyoning ekibi olarak sizleri aramızda tekrar görmek isteriz. tekrar görüşmek üzeri. :)
Ynt: Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi
Merhaba tekrar. Kuzdere kanyonu yanı kesmeboğazı da deniyor burası da çok güzel bir kanyondur. hatta kanyon içinde ayrı kanyonu olan bir yerdir. Burada da kanyoning turları düzenleniyor. eski zamanlarda daha da cazipti bu turlar ama şuan hemen hemen hiç...
uslübüm size dokynmuş anlaşılan. Ben hiçbir yere çalıştığım yerin reklamını yapmak için üye olmadım. Ön yargı kötü bir hastalıktır. Dediğiniz yerler öyle oldu ewet. Ama her olaya aynı zihniyetle bakamazsınız.
Benim doğa için ve doğa sporları için elimden...
Yetkili firma giriş ücretlerini biraz düşürürse yıllarca keyifle giitiğimiz Göynük kanyonuna elbette gitmek isteriz ama bir alternatif daha var kanyona yukarıdan girmek o zaman sıkıntı olmuyor sadece en sondaki şelalede bir istasyon bırak kafi dönüş için...
Evet tel çekildi ücretlendi. Bir şikayetınız varsa ilgili kurumlara başvurabilirsiniz. İnsanlar artık bunun böyle olduğunu hazmedene kadar bu şekilde bir tepki görebilirsiniz. yanı bu oraya gelırken sızınde yaklaşımınıza göre değişebılır. 1 senedır bu...
Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur !
Sahibinden . com dan
* Anasayfa
* Alışveriş
* Kitap & Dergi
* Dergi
* Doğa & Gezi & Tatil
diye girersenız oradan bulabılırsınız Lycian way harita diye
Saygılarımla .
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)
Merhaba Marginal .
anlamadım yazdığını. !! haritayımı daha önce görmedın yoksa likya yolunumu ? Likya yolu neki dolaşmadığım dağ tepe kalmadı. sormak istedıklerın varsa istedığın kadar yardımcı olurum. Bilgi ücretsız. ;)
Antalyanın Kemer/ Göynük ilçesi yakınındakı Göynük Kanyonundaki Canyoning turları herkese açık bir etkınlıktır. 7 den 70 e her yaştakiler spor sever doğa dostları için düzenlenen etkınlıklere istersenız bireysel istersenızde gruplara dahil olarak bu etkınlıklere katılabılırsınız. profesyonel...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)
Likya yolunuıınkapsamlı harıtasını isteyenler için bir adress.
piyasadakı en iyi harita !!
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-dergi-lycian-way-likya-yolu-haritasi-2011-45629368/detay
Ynt: LİKYA YOLU HAZİRAN
Likya yolunuıın kapsamlı harıtasını isteyenler için bir adress.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-dergi-lycian-way-likya-yolu-haritasi-2011-45629368/detay
Ynt: 7 Gün Likya Yolu - Kasım 2010
Likya yolunuıınkapsamlı harıtasını isteyenler için bir adress.