Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Merhabalar,ben de katılmayı çok arzu ederim ama 02 Ekimde başka bir seminerde olmam gerekli.Şayet diğer üç güne katılmamda bir mahsur yoksa benide listeye ilave edebilirsiniz.
Nursen Bayram
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği
Son meleyen & boğazlanan, koyunu görüntüleyebilmek adına attım kendimi sürünün içine :)
Araştırmacı gazetecilik böyle bir şey işte ne köpek görüyosunuz nede kurt :p
Walla Anadosk ekibi bu kadarda detaylı hazırlanmış olamazlar dimiğ?
Yani koyun postuna bürünmüş insanlar ?
Yok yok olamazlar :)
Sv.Ayduran tabi ki yüklerim bu konularda biraz beceriksizim .Deniz arkadaşımızı bir göreyim yolu yordamı öğrenip yüklerim.BAkalım arada ki bed sesliyi sizde farkedebilecekmisiniz :)
Amina'cım teşekkür ederim.Sizler kulaklarımızı çeke çeke ,bizlerde...
Hakikatten öyle Derya'cım :)
köyün içinde dolaşırken bir ara garip sesler duydum.Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.Yurttan sesler korosu gibi :) Arada bir bed sesli varki öldürdü beni...
Anadosk ekibinin ellerine sağlık.Çok güzel bir organizasyon hazırlamışlardı.Her türlü detayın düşünüldüğü başka bir kamp ortamı görmedim.Gak dedik yemek geldi ,guk dedik içecek ...Bir ara onları denemek için ıpod şarjı istedim onu bile temin etti Erdem arkadaşımız :) Herşey için tekrar teşekkür...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)
Eskişehir'de çiğbörek festivali var diyordu ya bir arkadaşımız :)
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)
Basına uzanan elleri kınıyoruz :)
Bu fotoğraftaki renkler çok hoşuma gitti
Gelincik hastası olarak bir ton gelincik fotoğrafım oldu bu geziden :)
Bu da pirinç-balıkçı amcaların...