Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karar Sayısı : 2009/15315
Ekli “Bazı Mallara Uygulanacak Katma Değer Vergisi ve Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Belirlenmesine Dair Karar”ın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 19/8/2009 tarihli ve 653 sayılı yazısı üzerine, 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 28 inci...
Ynt: Afyon Serbest Muhabbet Köşesi
Uguray89 öncelikle aramıza hoşgeldin.Afyonda ikamet eden birisi olarak AFDOS (Afyon Doğa Sporları Derneği) var sana her konuda yardımcı oluruz sen rahat ol.AFDOS derneğinin iletişim adresi afdos@afdos.org
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)
Cem bey öncelikle ailenizle birlikte mikro kamperinizde mutlu ve huzurlu tatiller dilerim.Bak şimdi benimde aklımı çeldiniz.Hem karavan hemde şehiriçi ulaşımında kullanmak için ikinci bir araç sahibi olmak zor bu...
Ynt: Gezenbilir Afyon Grubu
Ad - Soyad: Mahir Eren
Doğum Tarihi ve Yeri: 1963 - Adilcevaz
Memleket: Afyonkarahisar
Semt: Uydukent
İlgi Alanı: Kampçılık
Ynt: Honda CR-V
murat-k inanın fiyat konusunda bir bilgim yok.Ama şunu söyleyebilirim bende 2004 modeli var çok memnunum.Her 10.000 km.de bakımını yaptırıyorum.Sorunsuzca biniyorum.Hatta Afyonkarahisar da servisi olmadığı için Eskişehir e gidiyorum.
Ynt: Honda CR-V
Sayın murat-k Honda CR-V 'lerde ayrı bir arazi vitesi yoktur.Sürekli 4 çekerdir.Her araç 120 km/h üstü pek iyi değildir :) Fazla sürat her araçta yakıt sarfiyatını artırır.Aracı alırken dikkat etmeniz gereken mutlaka bir servise götürüp baktırmanız.Araç daha önce servise...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Bülent Bey teşekkürler sizinde kutlu olsun.Tüm Gezenbilir ailesinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Saygılarımla.